BCR bonifică o dobândă fixa, foarte avantajoasă, de 7,25% la lei şi 4% la EUR pentru depozitul cu scadenţă la 2 luni

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 octombrie 2007

Banca Comercială Română (BCR) oferă, începând din această lună, posibilitatea constituirii de depozite, în lei şi EUR, cu scadenţă la două luni.

Totodată, banca bonifică, în perioada 01.10 - 31.12.2007, o dobândă promoţională foarte avantajoasă, de 7,25%/an pentru depozitele în lei la două luni şi 4%/an pentru cele în EUR.

Dobânda este fixă pe perioada cuprinsă între momentul achiziţionării şi data scadenţei. Clientul poate opta pentru plata dobânzii la scadenţă sau capitalizarea automată, acesta împuternicind banca sa constituie un nou depozit, pe aceeaşi perioadă de timp, la care dobânda cuvenită se adaugă depozitului iniţial.

Scadenţa la 2 luni, nivelul de dobândă superior şi profitabilitatea reînoirii automate a depozitului constituie o ofertă deosebit de convenabilă, care răspunde aşteptărilor pieţei", a declarat Roxana Ganovici, director executiv adjunct la Direcţia Dezvoltare Afaceri şi Produse Retail.

Suma minimă de constituire a unui depozit este de 1.000 lei sau 500 EUR.

BCR, membră a Grupului Erste, este o bancă universală fiind cea mai importantă instituţie bancară din România şi gestionând active de peste 16 miliarde de EUR. Banca oferă intreaga gamă de produse şi servicii, având în prezent 527 sucursale şi agentii în intreaga ţară in majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispoziţia clienţilor o ofertă complexă de produse şi servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking şi e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalată cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 1.300 şi 11.000 de POS. BCR se prezintă astăzi drept cel mai important Grup financiar din România, cu activităţi în ţară şi străinătate, prin subsidiare şi sucursale bancare, cu o prezenţă marcantă prin societăţile sale de profil, pe piaţa de capital, pe piaţa leasingului, pe cea a asigurărilor şi în domeniul managementului activelor.

Grupul Erste este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrală şi de Est, cu peste 50.000 de angajaţi care deservesc peste 16 milioane de clienţi în mai mult de 2.700 de unităţi din 8 ţari. Grupul Erste gestiona, la 30.06.2007, active în valoare de 198 miliarde EUR, înregistra un profit net de 566 milioane EUR şi un ROE de 13,8%.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb