BCR Chişinău îşi schimbă logo-ul

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 decembrie 2008

Banca Comercială Română Chişinău (BCR Chişinău) a integrat, începând de luni, 8 decembrie, logo-ul grupului-mamă, Erste, în sigla proprie, pentru a arăta apartenenţa băncii la grupul financiar aus-triac, arată un comunicat al BCR.

"Lansarea noului logo va fi o zi memorabilă atât pentru banca noastră, cât mai ales pentru clienţii noştri. Este începutul unei noi etape de succes în istoria BCR Chişinău. Schimbarea celui mai important element de identificare a băncii, logo-ul, la aniversarea a 10 ani de la înfiinţare, are o semnificaţie aparte, marcând intrarea BCR Chişinău într-o eră a calităţii superioare, pe un nou model de afaceri, a cărui eficienţă este deja verificată la scară regională", a declarat preşedintele BCR Chişinău, Dan Stelian Mocanu.

În septembrie 2007, BCR a operat aceeaşi schimbare, ca parte a programului de integrare şi dezvoltare a BCR în grupul Erste.

Noul logo adoptă elemente de identitate vizuală a grupului-mamă, respectiv grafica şi culorile brand-ului Erste, atestând astfel integrarea în grupul financiar austriac.

O importantă schimbare adusă de noul logo constă în alăturarea cunoscutului "S" roşu la acronimul BCR. Litera S roşie este un simbol tradiţional al băncilor de economii şi al Erste Bank, precum şi un element comun al tuturor subsidiarelor grupului Erste. Punctul roşu de deasupra "S"-ului este un simbol pentru economisire şi reprezintă o monedă intrând într-o cutie de economii.

"Această schimbare vizuală va fi însoţită de una mult mai profundă, care va viza toate aspectele activităţii noastre, astfel încât, în cel mai scurt timp, în BCR Chişinău să regăsim toate calităţile şi avantajele competitive dobândite de grupul BCR, iar banca noastră să devină un model de urmat. Astfel, vom remodela structura organizaţională, vom îmbunătăţi sistemul informatic şi modelele operaţionale, vom reamenaja sediile noastre şi vom dezvolta oferta de produse şi servicii. Pe scurt, vom lansa un program de dezvoltare, în implementarea căruia ne vom baza pe sprijinul consultanţilor din cadrul BCR", a adăugat Dan Stelian Mocanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb