Benoit Catel este noul preşedinte Volksbank România

ALEXANDRU SÂRBU
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 12 iulie 2012

Benoit Catel este noul preşedinte al Volksbank România, urmând să îl înlocuiască pe Johann Lurf, care s-a retras din funcţie luna trecută. Domnia sa urmează să conducă structura de decizie executivă a Bancii - Directoratul - din care fac parte şi Vicepreşedinţii Lucian Cojocaru (Vicepreşedinte Vânzări), Alexander Tscherteu (Vicepreşedinte Management Credite) şi Sorin Şerban (Vicepreşedinte Restructurări şi Recuperare Credite).

Benoit Catel are o experienţă de peste douăzeci de ani în sectorul bancar şi a condus, înainte de numirea în funcţia de preşedinte al filialei Volksbank din ţara noastră, filiala din Reunion a grupului Banque Populaire Casse D'Epargne (BPCE), acţionar minoritar, cu 24,5%, al Volksbank România. Anterior, a ocupat, în cadrul centralei Caisse d`Epargne, poziţia de director al segmentului Autorităţi Locale şi Regionale şi Economie Socială. De asemenea, a fost coordonatorul procesului de trecere la euro în cadrul Caisse d`Epargne.

Johann Lurf a părăsit funcţia de preşedinte Volksbank România în luna iunie, după o perioadă de doi ani în care s-a aflat la conducerea instituţiei. Wolfgang Perdich explica, în luna mai, că noua structură a acţionariatului va permite o mai mare implicare a celorlalţi acţionari.

Volksbank a intrat în ţara noastră în anul 2000. Volksbank România are, în prezent, active de 4,3 miliarde de euro şi o reţea de 135 de unităţi. Începând din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank România a fost transferat către vehiculul VBI Beteiligungs GmbH, în contextul vânzării diviziei Volksbank International, fără subsidiara din România, către Sberbank, din Rusia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb