"Bermas" a alocat acţiunile emise cu titlu gratuit

Ingrid Zamfir
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 iunie 2004

Acţionarii societăţii "Bermas" Suceava şi-au primit titlurile noi, emise în cadrul majorării de capital decisă în AGA din data de 18 martie. Noul capital social este de 89.041.113 milioane lei, împărţit în acţiuni cu valoarea nominală de 7.000 de lei. Societatea a emis cu titlu gratuit, cu ocazia majorării, acţiuni pentru toţi deţinătorii care figurau în evidenţele societăţii la data de 31 martie 2004. Aceştia au primit cîte 34 de acţiuni pentru fiecare 100 deţinute anterior.

Sursa majorării au constituit-o rezervele companiei, în valoare de 22,59 miliarde de lei. Pentru înregistrarea noilor acţiuni, Bursa de Valori a suspendat tranzacţionarea titlurilor "Bermas", urmînd ca reluarea transferurilor să aibă loc astăzi.

Acţionarii care deţineau titluri "Bermas" şi la data de referinţă 12 martie primesc, pe lîngă acţiunile gratuite, şi dividende. Pentru persoane fizice, valoarea acestora se ridică la 1.530 lei/acţiune. Plata dividendelor se va face în termen de şase luni de la decizia AGA din martie.

Conducerea societăţii a declarat că, începînd cu anul 2004, toate investiţiile realizate şi finanţate din repartizările din profitul net anual vor mări capitalul social, prin emiterea şi distribuirea de acţiuni noi gratuite tuturor acţionarilor. Directorul societăţii, Constantin Gîtej, afirmă că va acorda dividende în fiecare an, în funcţie de nivelul profitului şi de modul de repartizare a acestuia. Pentru anul 2004, conducerea "Bermas" estimează că societatea va realiza un volum de producţie şi de vînzări de 365.000 hl bere, o cifră de afaceri de 400,56 miliarde de lei, venituri totale în sumă de 474,36 miliarde de lei şi un profit brut de 54,38 miliarde de lei, cu un număr mediu de 330 de salariaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb