BIBI CAMPFEST: Un Festival pentru familii şi copii - "offline state of mind"

Comunicate de presă / 7 iunie

BIBI CAMPFEST: Un Festival pentru familii şi copii - "offline state of mind"

A treia ediţie a BIBI CAMPFEST, eveniment outdoor pentru familii şi copii, va avea loc în perioada 21-24 iunie 2024, la începutul vacanţei de vară a copiilor, în deja binecunoscutul Vibe Camp din Munţii Buzăului, loc pentru experienţe outdoor în familie.

BIBI CAMPFEST este un proiect BIBI Adventures, unde activităţile în natură sunt un stil de viaţă care atrag oameni cu aceleaşi valori, aspiraţii şi hobbyuri, o ieşire în natură, o tură cu bicicletele, o tură cu caiacul şi de ce nu, un festival unde pot face toate acestea. Bibi CampFest este antidotul pentru monotonie, stres, griji cotidiene şi viteza vieţii fiecăruia dintre noi. Ultimii ani au reprezentat un rollercoaster al incertitudinii, schimbării, workului remote, aşa că am simţit nevoia să aducem alături de noi, în natură, la mişcare, împreună, pe toţi cei copleşiţi de acest rollercoaster.

Din perspectiva BIBI Adventures, interesul pentru astfel de vacanţe a crescut constant pentru zona de camping la nivel naţional, existând la sfârşitul anului 2023 un număr de 224 de campinguri cu 121.926 înnoptări, dintre care 108.802 ale turiştilor români şi 12.124 ale turiştilor străini. În acelaşi timp, sosirile înregistrate în acest tip de unităţi au fost de 42.010 cu un indice de utilizare al capacităţii de cazare de 16,1, conform Intitutului Naţional de Statistică pentru anul 2023.

BIBI Touring a început dezvoltarea în turismul durabil în urmă cu 3 ani, prin înfiinţarea unui nou departament BIBI Adventure, care îşi propune să redescopere România din mişcare, cu provocări outdoor, drumeţii cu bicicleta, inclusiv electrice, maşini green, dar şi experienţe culturale sau gastronomice locale. Proiectele legate de ecologizarea traseelor străbătute au un mare succes şi atrag numeroşi participanţi, de la cei mari la cei mici, care iubesc şi ocrotesc natura.

BIBI CAMPFEST este un festival dedicat familiilor cu copii care se vor bucura de cazare sub cerul plin de stele, la corturi, glampinguri şi rulote, şi multe activităţi outdoor: ateliere de creaţie, educaţie, mişcare în aer liber: ture cu bicicleta, rafting, caiac, drumeţii, antrenamente şi jocuri în echipă, foc de tabără, proiecţie de film şi petreceri!

Prima ediţie a avut loc în 2022 şi a fost un succes. Au fost peste 250 de participanţi pentru 3 zile memorabile. Nu a existat un obiectiv clar ci doar dorinţa de a strânge la un loc o comunitate sudată prin pasiuni, valori şi aspiraţii comune, alături de care să legăm amintiri de neuitat.

A doua ediţie, cea din 2023, a venit pe fondul bun al anului precedent, la care s-a mai adăugat un gram de experienţă şi curajul de a ţinti mai sus. Aşadar, în 2023 numărul celor care au ales Bibi CampFest a crescut la 700 de persoane şi câţiva parteneri de încredere care ne-au ajutat să oferim participanţilor o experienţă unică şi completă.

Anul acesta, suntem deja la a treia ediţie şi estimăm un număr de 1500 -2000 de participanţi prezenţi în cele 4 zile. Se poate achiziţiona acces full 4 zile, acces de weekend (sâmbătă şi duminică) sau acces de zi.

"BIBI CAMPFEST are misiunea de a ne conecta cu familia şi natura, o mini-vacanţă, departe de oraşe şi digital, în care oferim copiilor noştri cele mai de preţ cadouri: experienţe şi amintiri împreună. Le insuflăm valori esenţiale precum: mişcare, stil de viaţă sănătos, grijă faţă de natură, dezvoltarea creativităţii şi spiritului de leadership, valori ce îi ajută să privească viaţa ca pe o călătorie deopotrivă provocatoare şi autentică. Credem că putem oferi noilor generaţii o lume cu mult mai frumoasă dacă suntem şi noi, părinţii, parte din ea!" declară Anamaria Voican, manager BIBI Adventures.

Tarifele pentru BIBI CampFest #3 sunt create în funcţie de tipul de acces:

- Acces de zi - la 160 lei/ adult şi 80 lei / copil (acces la activităţile menţionate în program în ziua aleasă, piscină, parcare, pescuit baltă);

- Acces de weekend - 400 lei / adult şi 200 lei / copil (include 1 mic dejun duminică dimineaţă, acces la activităţile menţionate în program în weekend, piscină, parcare, pescuit baltă);

- Acces full (pentru o experienţă completă) - 800 lei / adult, 150 lei / copil 0-3 ani, 300 lei copil 4-14 ani (include 1 mic dejun duminică dimineaţă, acces la activităţile menţionate în program în cele 4 zile, piscină, parcare, pescuit baltă), putând beneficia de reduceri last minute.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb