Binance Research anunţă că stablecoins a înregistrat 18-a lună consecutivă de declin

F.D.
Bănci-Asigurări / 9 octombrie 2023

Binance Research anunţă că stablecoins a înregistrat 18-a lună consecutivă de declin

Binance Research prezintă evoluţia pieţei cripto din luna septembrie, iar principalele concluzii sunt că segmentul a rămas neperturbat, în timp ce nivelul total al capitalizării a cunoscut fluctuaţii neglijabile.

Potrivit sursei citate, evenimente precum anunţul de lichidare a activelor FTX şi întâlnirea FOMC au perturbat pentru scurt timp calmul general, dar piaţa a absorbit rapid şocurile şi şi-a recăpătat stabilitatea. Integrarea de către Telegram a portofelului TON, care a alimentat o creştere notabilă a valorii monedei TON, a fost punctul culminant al lunii.

Septembrie a marcat cea de-a 18-a lună consecutivă de scădere a capitalizării de piaţă a monedelor stabile (stablecoin), iar estimarea a atins un nou minim de 123,8 miliarde USD, un nivel nemaivăzut din septembrie 2021. USDT şi DAI au inversat tendinţa, deoarece ambele monede stabile au înregistrat creşteri uşoare ale capitalizării pieţei, în ciuda mediului plin de provocări.

Adoptarea Account Abstraction ("AA") este în creştere, cu peste 2,3 milioane de tranzacţii de succes ale contului inteligent ERC-4377 în peste 870.000 de conturi AA unice. Ethereum Layer-2s ("L2s") a fost esenţial pentru creştere, majoritatea tranzacţiilor având loc pe Polygon, Optimism şi Arbitrum.

Uniswap îşi consolidează locul de vârf în ETH în ultimele 30 de zile. L2-urile au cunoscut, de asemenea, o activitate semnificativă, datorită interesului reînnoit pentru spaţiu, reafirmând rolul din ce în ce mai important în creşterea scalabilităţii blockchain. Volumul tranzacţiilor 30D pe reţeaua principală zkSync Era a depăşit 30,58 milioane, depăşind Ethereum. Arbitrum are, de asemenea, o tracţiune sănătoasă în utilizare şi acest lucru poate fi atribuit relansării campaniei Arbitrum Odyssey.

Compoziţia pieţei DeFi a trecut prin schimbări notabile în septembrie, ApolloX devenind un jucător important după ce a prezentat o creştere lunară de peste 450% a cotei de piaţă a volumului de tranzacţionare. Această dezvoltare evidenţiază un peisaj în schimbare în care ApolloX, printre altele, contestă dominaţia protocoalelor dYdX şi GMX.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb