Binance Research prezintă Pulsul Pieţei pentru Trimestrul 2: Aprobări pentru ETF Ethereum, depuneri pentru ETF Solana în SUA şi o scadere a capitalizării cu 14%

R.S.
Piaţa de Capital / 30 iulie

Binance Research prezintă Pulsul Pieţei pentru Trimestrul 2: Aprobări pentru ETF Ethereum, depuneri pentru ETF Solana în SUA şi o scadere a capitalizării cu 14%

- Binance Research prezintă Market Pulse, un raport ce include o compilaţie de grafice cheie şi perspective ce oferă o imagine de ansamblu asupra stării criptomonedelor, conform unui comunicat transmis redacţiei.

În trimestrul al doilea din 2024, printre evoluţiile pozitive s-au numărat aprobările ETF-urilor Ethereum şi primele depuneri pentru ETF-uri Solana în SUA. Cu toate acestea, capitalizarea totală a pieţei cripto a scăzut cu 14,0% din cauza îngrijorărilor legate de rambursările Mt. Gox şi vânzările de Bitcoin ale Guvernului German.

Layer 1 şi 2: Solana şi-a menţinut performanţa puternică cu peste 1,1 miliarde de tranzacţii în perioada aprile - iunie 2024, cea mai mare valoare dintre toate reţelele Layer 1 ("L1"). Valoarea totală blocată ("TVL") la nivelul Layer 2 ("L2") a înregistrat creşteri semnificative. Arbitrum a atins un nivel record absolut în ceea ce priveşte adresele active zilnice.

DeFi: Valoarea totală blocată ("TVL") în DeFi a scăzut cu 5,4% faţă de trimestrul anterior, la 152,0 miliarde USD, în mare parte din cauza comprimării pieţei generale. Cu toate acestea, volumele de tranzacţionare DEX au rămas ridicate, cu o creştere de 5,5% a volumelor medii lunare spot, faţă de trimestrul anterior, potrivit comunicatului.

NFT-uri: NFT-urile au înregistrat un declin substanţial, marcat de o scădere de 43,9% a volumului total al vânzărilor, alături de scăderi ale numărului de tranzacţii şi de cumpărători unici.

Gaming: Peisajul jocurilor a cunoscut o dezvoltare continuă la nivel general, cu BNB Chain, Ethereum şi Polygon dominând peste 68,5% din piaţă, ca număr de jocuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb