Bittnet Systems S.A. informează investitorii despre emiterea unei Decizii de către Consiliul de Administraţie al Emitentului referitoare la derularea unei Oferte publice primare privind vânzarea de obligaţiuni corporative, negarantate, emise în monedă naţională, conform unui raport al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.
Potrivit sursei citate, vor fi oferite spre subscriere un număr maxim de 100.000 de obligaţiuni, cu o valoare nominală de 100 lei/obligaţiune, respectiv o valoare nominală totală de 10.000.000 lei. Coordonatele principale ale instrumentului financiar:
-dobândă anuală fixă:9,6%, plătibilă trimestrial prin mecanismul Depozitarului Central;
-valoare nominală: 100lei;
-maturitate:4 ani şi 6 luni de la data emisiunii;
-subscriere minimă: 10 obligaţiuni.
Similar cu precedenta ofertă publică de obligaţiuni derulată cu succes în iunie 2023, investitorii vor putea plasa ordinele de subscriere într-un interval de preţ extins: între 94lei şi 106 lei per obligaţiune -inclusiv capetele intervalului(respectiv între 94% şi 106% din valoarea nominală a instrumentului), arată sursa citată.
"La finalul celor 10 zile (perioada de derulare a ofertei) Emitentul va stabili/fixa preţul de vânzare, conform intervalului mai sus menţionat. Ordinele de subscriere plasate în perioada de ofertă la un preţ superior preţului fixat (sau la preţul fixat) vor fi acceptate, în timp ce ordinele de subscriere aflate sub preţul fixat vor fi invalidate. Toate subscrierile acceptate vor fi validate la acelaşi preţ (preţul fixat) astfel încât toţi investitorii vor cumpăra obligaţiunile de la Emitent la un singur preţ", se precizează în document.
Prospectul aferent Ofertei publice, format din documente distincte, va fi depus spre aprobarea ASF, în perioada următoare, iar Oferta va demara după primirea avizului din partea ASF. Intermediarul pentru această operaţiune este SSIF BRK Financial Group SA.
1. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 06.11.2023, 20:00)
le refinanteaza pe alea care expira la finalul anului,desigur ca mai scump ca dobanda plus discount
la ce pierderi constante si consistente are bnet si va avea,iarasi vand fondatorii actiuni si cumpara obligatiuni
miscare care ar trebui sa-i trezeasca pe restul actionarilor
dupa ce nu mai creste capitalizarea si nu-si mai pot da actiuni si-au trecut alt sistem de bonusare,direct cash sume uriase chiar daca fac pierdere! singurul kpi tine de inflatarea afacerilor prin achizitii care aduc pierderi
actiunea coboara imperturbabil,continuu,lichidi tatea e jalnica si zilnic se cumpara cateva mii pe inchidere ca sa ramana sus si a doua zi sa se reia vanzarile
1.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 06.11.2023, 20:07)
ma mira enorm ca obligatiunile nu sunt denominate in euro )) dar investitorii ar trebui sa fie atenti - din decembrie 2022 membrii conducerii vand actiuni si cumpara obligatiuni, care sunt emise la niste conditii ridicole in detrimentul societatii...
1.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 06.11.2023, 20:21)
Emisiunea din martie a fost in E dobanda 9% discount 5% au luat-o ei in gasca si au dus-o la 107,7% cu YTM 5,9%.Astia au senzatia ca toti investitorii sunt ca actionarii lor-poti sa-i duci cu presul manipuland pretul.O firma cu pierderi are randament ca 10 Y bonds US :))))
Pe alea din vara pe lei cu 10% le-au ridicat in 108,7% !!!La alea YTM e sub yield RO bonds ron :))) Mai prestidigitatorilor,de ce nu va ridicati si actiunea?de ce pe aia abia puteti s-o incetiniti din scadere,ca de scazut o face de 5 ani?Aha,acolo sunt multi actionari captivi care vor sa vanda si nu mai merge lcu 2 lei tranzactii s-o faci racheta ca la bonduri.
Sa dam navala la bondurile noi ca ia uite ce sus se duc in piata!
2. Oare cine mai tranzactioneaza
(mesaj trimis de RO în data de 06.11.2023, 22:22)
BNET sau orice are de-a face cu BNET( a se vedea FORT)!?
2.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
(mesaj trimis de DEM în data de 07.11.2023, 01:08)
steaua BNET a cam apus de mult,fratii logofetii inca se viseaza fratii DEDEMANI,logofetii au sifonat zeci de milioane de lei din banii companiei,pentru a face SOPuri fara numar,s-au premiat pe ei intre ei,mari filantropi buni samariteni logofetii,deci.....abea astept raportarile lor la 9luni,de Vineri 10 Nov.,cu sute de pagini in care scrie.....I am so clever that sometimes i dont understand a single word of what i am saying-marca inregistata logofatu et comp,si o sa vedem pe la pagina 785 din raportul pe Q3 al BNET,cum intra logofetii in derapaj necontrolat se izbesc violent de parapetii de pe mijlocul drumului,apoi o ia pe aratura,si se cearta imaginar cu toti care le pun intrebari pe care logofetii nu le intelg,patanand cu argumente pe comparatii halucinante de tratament contabil diferit intre companii si persoane fizice, logofetii urland an de an ca profiturile lor vor fi de ordinul 10-15milioane lei an de an,si profiturile nu au ai venit,cum venea,pleca imediat,datoriile BNET tot cresc,dar logofetii povestesc in continuare,sa mai prosteasca cateva zeci/sute de creduli,se tot inceraca acum sa puna o morisca pe BNET cu astia de la agista si code,dar gata a zburat puiul cu ata pentru BNET,BVB e inghetata,acum se sufla si in iaurt decat sa cumperi BNET,asa ca.....nu va pierdeti timpul vineri sa cititi raportarile BNET cu sute de pagini de delir...
2.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 2.1)
(mesaj trimis de anonim în data de 07.11.2023, 09:19)
Buna fresca zugravita pentru capodopera asta neinteleasa, asa cum tot se cearta ei Lumea prin rapoarte.
Evolutia CODE e fireasca pentru o firma unde BNET are 20% si mai ales avea un cuvant foarte greu la lansarea cometei pe orbita.Proiectii intergalactice, realizari de nivel sat ne-resedinta de comuna.
Ambele un grad extrem de mare de actionariat-insider care actiineaza concertat pe cotatie pana realizeaza lent angajatii ca au luat mare teapa si au primit bonusuri care nu pot fi valorificate nici la jumatate fata de momentul acordarii. Cea mai mare teapa au luat-o insa fondatorii firmelor cumparate de ei care au primit ca buna parte din pret niste inscrisuri greu spre deloc valorificabile chiar si cu discount urias! Iar acum e evident ca nu se mai implica si rand pe rand firmele alea o iau la vale in structura imbirligata gordian a BNET.
Acum cica s-a schimbat focusul, nu mai e pe crestere afaceri degeaba, e pe profitabilitate. Si vin pierderi!
BNET si CODE singurele IT listate care fac pierderi cand la toate restul se fac profituri bune si aflam ca au fost cei mai buni ani. Dar mai mult decat atat, ambele au Goodwill junk prins la assets la care nu fac write off. BNET actioneaza voit ilegal si nu rectifica BVC desi e prapastie intre el si executie an de an.