BNR şi ASF organizează două evenimente dedicate educaţiei financiare

C.B.
Bănci-Asigurări / 3 martie 2020

BNR şi ASF organizează două evenimente dedicate educaţiei financiare

Banca Naţională a României şi Autoritatea de Supraveghere Financiară organizează, în data de 24 martie 2020, două evenimente dedicate educaţiei financiare din seria acţiunilor derulate de către cele două instituţii în cadrul Global Money Week, conform unui coumincat remis Redacţiei noastre.

Global Money Week este un eveniment internaţional organizat de către Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), în cadrul căruia comunităţi întregi îşi unesc eforturile pentru a stimula o mai bună cunoaştere a mediului financiar, pentru înlăturarea politicilor financiare depăşite şi pentru a oferi tinerilor instrumentele şi inspiraţia necesare pentru a-şi modela propriul viitor. Această iniţiativă reuneşte organizaţii din 169 de ţări şi implică anual aproximativ 40 de milioane de copii şi tineri.

Potrivit sursei citate, conferinţa "Viitorul pieţei financiare - FinTech şi educaţie", care va deschide ziua începând cu ora 10.30 la sediul Băncii Naţionale a României, propune spre dezbatere mai multe teme de interes cu privire la implicaţiile noilor tehnologii şi ale programelor de educaţie asupra dezvoltării sistemului financiar. Evenimentul va începe cu un cuvânt de bun-venit din partea reprezentanţilor celor două instituţii.

În cadrul celui de-al doilea eveniment al zilei, Gala EduFin, aflată la cea de-a patra ediţie, vor fi premiate şi în acest an cele mai reprezentative persoane, programe şi acţiuni din domeniul educaţiei financiare. Gala va avea loc începând cu ora 18.30 la sediul Băncii Naţionale a României, în Sala de Marmură.

Vor fi acordate premii pentru 5 categorii, după cum urmează:

Premiul special pentru un elev cu rezultate notabile obţinute în anul 2019 la nivel naţional/internaţional la o disciplină cu impact în domeniul economico-financiar;

Lectorul anului din programul "Să vorbim despre piaţa financiară nebancară!", derulat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în anul 2019;

Premiul special pentru instituţia/societatea/entitatea financiară cu cea mai mare implicare în anul 2019 în acţiuni de educaţie financiară;

Premiul pentru cea mai bună campanie/cel mai bun program de educaţie financiară din anul 2019;

Premiul pentru cel mai bun produs de educaţie financiară (joc, carte, aplicaţie, videoclip, suport didactic sau educaţional) din anul 2019.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Uuhh...ce fac aceste institutii..BNR si ASF sunt cei mai mari suporteri ai tinerilor. ASF a sustinut cel mai mult tinerii. Mai ales cat a fost presedinte Leutzu. Ia sa il intrebati ce a facut cu tinerii din ASF. Toti au evoluat pozitiv ....in alte institutii.... dar nu in ASF datorita "suportului" lui si al CASF. Dar tot ASF a sprijinit din plin angajarea tinerilor precum baieteii senatorilor, baieteii ciolacilor, baieteii Nicolaestilor de la BNR...fetitele cu Nadragi de la Focsani si multi alti tineri de partid si cu epoleti. La BNR nu mai zic.....

    Tara arde si baba se piaptana. Si nici macar nu se piaptana cu vreo noima. Se piaptana fara sens dar da bine la cei care nu inteleg ca tara totusi arde.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb