"Boştină şi Asociaţii" - consultant pentru listarea la bursă a "Romtelecom"

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 aprilie 2008

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a fost desemnată consultant juridic pentru lis-tarea Romtelecom, urmând să elaboreze documentaţia privind selecţia brokerului şi să asigure Ministerului Comunicaţiilor asistenţa juridică pe parcursul procesului de listare, a informat, ieri, casa de avocatură.

"Portofoliul de proiecte majore pe piaţa de capital ce au fost finalizate cu succes şi care au beneficiat de asistenţa noastră, cum ar fi listarea Transgaz, Transelectrica, Alumil, emisiunea de obligaţiuni Yioula Glassworks, reprezintă o premisă solidă, îndreptăţindu-ne să credem că, şi de această dată, vom contribui cu succes la reuşita acestui proiect", a declarat avocatul coordonator, Doru Cătălin Boştină.

Proiectul va beneficia de asis-tenţă juridică din partea unei echipe mixte, formate din şapte avocaţi specializaţi în domeniile piaţă de capital, IT&C şi achiziţii publice, iar echipa va fi coordonată de Olimp Bărbulescu.

"Listarea Romtelecom va fi cu siguranţă un eveniment de referinţă în domeniu, iar finalizarea cu succes a acestei iniţiative va avea efecte pozitive semnificative asupra pieţei de capital", spune Olimp Bărbulescu.

Ministerul Comunicaţiilor a anunţat, în luna februarie, că va angaja o casă de avocatură care să ajute instituţia să întocmească un caiet de sarcini pentru licitaţia de selectare a consultantului în vederea lansării unei oferte publice de vânzare pe piaţa de capital a unui pachet de acţiuni din participaţia statului la "Romtelecom", luându-se în calcul listarea atât pe Bursa de Valori Bucureşti, cât şi pe una dintre pieţele internaţionale de capital.

Decizia şi momentul listării vor fi stabilite după prezentarea unui studiu de către consultant, care va viza atât evoluţia performanţelor operatorului de telefonie fixă, cât şi conjunctura de ansamblu a pieţei naţionale de capital şi a pieţelor internaţionale.

"Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii" a înregistrat în 2007 o cifră de afaceri de 14,49 milioane euro şi are peste 130 de avocaţi şi colaboratori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb