BRD lansează o soluţie de POS neasistat împreună cu Sameday

F.D.
Bănci-Asigurări / 15 noiembrie 2023

BRD lansează o soluţie de POS neasistat împreună cu Sameday

Marcând încă un punct în parcursul său de transformare digitală şi tranziţie sustenabilă, BRD Groupe Societe Generale a lansat o nouă soluţie pentru POS-urile de tip neasistat împreună cu Sameday, compania de curierat care a lansat livrarea în easybox în România. Prezentă în peste 900 easybox-uri, soluţia ajută, prin caracteristica self-service care integrează plata cu cardul, la flexibilizarea şi disponibilitatea plăţilor 24/7. Ea economiseşte timp pentru consumatori şi oferă o experienţă electronică facilă, sprijinind un business de curierat sustenabil, rapid şi aliniat aşteptărilor clienţilor, conform unui comunicat de presă al băncii.

"Ne propunem să continuăm să oferim o gamă largă de soluţii de acceptare a plăţii cu cardul. În acest moment acoperim toată gama de opţiuni prin oferta noastră extinsă de acceptare - plata la POS, E-Commerce, Bring Your POS, la care se va adăuga, în curând, o nouă soluţie de acceptare prin Soft POS, care permite plata la orice telefon de tip Android care are soluţia tehnică instalată. Parteneriatul cu Sameday şi Grupul eMAG este unul foarte important, prin care urmărim să aducem noi soluţii de management al lichidităţilor şi de trezorerie clienţilor noştri şi să fim alături de ei în creşterea business-ului", a spus Maricela Liţcanu, Director Executiv Global Transaction Banking, BRD Groupe Societe Generale.

Terminalul POS de tip neasistat permite acceptarea plăţilor în orice moment şi răspunde tendinţei consumatorilor de utilizare a terminalelor de tip self-service. Soluţia are un mod de integrare facil cu sistemele folosite de clienţi, indiferent de locul în care acestea sunt instalate.

"La Sameday credem că digitalizarea şi practicile sustenabile nu sunt doar o responsabilitate, ci o oportunitate de a avea un impact pozitiv asupra vieţilor oamenilor. Alături de partenerul nostru, BRD, suntem încântaţi să le oferim clienţilor o soluţie convenabilă şi durabilă care le îmbunătăţeşte experienţa de livrare la easybox. Rămânem dedicaţi îmbunătăţirii continue a serviciilor noastre şi implementării de tehnologie în toate operaţiunile noastre", a declarat Lucian Baltaru, CEO Sameday Group.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Plata de tip neasistat, cu comision de 50% cât reprezintă transportul. Asta da ,afacere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb