BRD reduce dobânzile la credite

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 decembrie 2009

BRD-Groupe Société Générale a redus dobânzile atât la creditele garantate cu ipotecă, cât şi la cele pentru nevoi personale fără garanţii, auto sau destinate studenţilor, potrivit unui comunicat al băncii.

Astfel, clienţii care solicită un credit Habitat Ipotecar/Habitat Plus vor fi finanţaţi în euro cu o dobândă cu 2 - 2,5 puncte procentuale mai mică decât până acum, în funcţie de avans şi de perioada de creditare, aceasta reprezentând o scădere cu până la 45%.

Creditele Expresso în lei vor fi acordate cu dobânzi fixe cuprinse între 9,9 şi 12,5% pe an, în scădere cu până la 1,1 puncte procentuale, în funcţie de perioada de creditare.

Dobânzile la creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca Expresso NonStop în euro au scăzut cu un punct procentual, fiind acum cuprinse între Euribor 3M + 6,5 pp şi Euribor 3M + 7 pp, în funcţie de perioada de creditare.

Creditele StudentPlus şi Creditul 10 în lei, cu dobandă fixă, vor fi puse la dispoziţia clienţilor cu dobânzi mai mici cu 1,1 puncte procentuale decât valoarea anterioară, adică 7,9% în loc de 9%.

Creditele auto vor fi acordate şi ele cu dobânzi mai mici. Astfel, preţul finanţărilor în lei pentru achiziţia de automobile noi scade cu până la 1,1 puncte procentuale, la niveluri de 9,9% şi 12,5% pe an, în funcţie de perioada de creditare. În cazul autoturismelor de ocazie, dobânzile fixe în lei scad tot cu până la 1,1 puncte procentuale, fiind cuprinse între 10,9 şi 13,5% pe an, în funcţie de perioada de creditare.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. Grupul are peste 160.000 de angajaţi în toată lumea. BRD are 2,6 milioane de clienţi, 9.200 de angajaţi, totalul activelor sale fiind de 49,6 miliarde lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb