"BRD Sogelease IFN" a finanţat în 2006 bunuri în valoare de 174,5 milioane de euro

D.U.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 martie 2007

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Société Générale, a încheiat în anul 2006 peste 3.400 de contracte, în creştere cu 36% faţă de anul 2005. Valoarea bunurilor finanţate s-a ridicat la 174,5 milioane euro, cu 43% mai mult faţă de anul anterior. Structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. la 31 decembrie 2006 era: autovehicule comerciale - 46.4%, autoturisme - 22.7%, echipamente construcţii - 13.7%, echipamente industriale, medicale şi agricole - 12.3%, echipamente IT - 3.3%, real estate - 1.6%.

În raport cu sfârşitul anului 2005, structura portofoliului BRD Sogelease IFN S.A. s-a modificat în conformitate cu cerinţele şi evoluţia pieţei, în sensul creşterii ponderii pentru anumite bunuri (exemplu: echipamente de construcţii +60%). Aceste tendinţe se datorează schimbărilor legislative şi oportunităţilor de investiţii determinate de accesul în Uniunea Europeană.

BRD Sogelease IFN S.A. utilizează canale de distribuţie multiple: pe de o parte, a reuşit să-şi promoveze cu succes produsul de leasing împreună cu reţeaua de unităţi a BRD-Groupe Societe Generale, iar pe de altă parte a dezvoltat parteneriate solide cu furnizorii - "vendor finance" din piaţa auto, a echipamentelor de construcţii şi a echipamentelor medicale.

În 2007, BRD Sogelease IFN S.A. îşi va întări echipa comercială pentru a fi în măsură să promoveze şi noul produs de leasing operaţional al Grupului (cu un important impact fiscal şi de structurare a bilanţului), care urmează să fie lansat în perioada următoare.

"Gestionăm un mix de canale de distribuţie şi un portofoliu extrem de variat de active finanţabile prin intermediul leasing-ului generat de relaţiile profitabile de afaceri cu peste 3.600 de clienţi activi. În 2007, BRD Sogelease va menţine şi îmbunătăţi acest model de business", a declarat Jean Paul Decrock, Directorul general al BRD Sogelease IFN S.A.

BRD Sogelease este membru fondator al Asociaţiei de Leasing şi Servicii Financiare Nebancare, care reprezintă interesele a 20 societăţi de leasing şi însumează, potrivit propriilor estimări, aproximativ 60% din piaţa de profil din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb