BT Direct oferă credite pe loc pentru intervenţii la Spitalul Monza

a.D.
Bănci-Asigurări / 22 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

BT Direct, companie a Grupului Banca Transilvania, specializată în credite de consum îşi creşte prezenţa pe piaţa serviciilor medicale şi începe un parteneriat cu Spitalul MONZA. Colaborarea facilitează accesul la intervenţii chirurgicale complexe şi minim invazive, asigurate de echipe

medicale cu specializare internaţională, susţinute de tehnologie de ultimă generaţie.

Potrivit comunicatului primit la redacţie, pacienţii pot accesa credite de până la 100.000 de lei, pe loc, în Spitalul MONZA din Capitală. Acestea sunt rambursabile într-o perioadă cuprinsă între 6 şi 60 de luni, iar ratele sunt fixe. În aproximativ zece minute, clienţii primesc răspunsul privind eligibilitatea pentru împrumut.

"Suntem foarte bucuroşi de parteneriatul cu Spitalul MONZA, recunoscut pentru excelenţa în serviciile medicale oferite. Ştim că în multe cazuri intervenţiile medicale sunt o provocare financiară, iar prin această colaborare ne-am propus să venim cu soluţii rapide, flexibile şi accesibile, aşa încât pacienţii să se poată concentra pe ceea ce contează cel mai mult, sănătatea lor", declară Nicoleta Bott, Director General, BT Direct.

"Sănătatea este un drept fundamental, iar preocuparea noastră principală este ca pacienţii să poată accesa intervenţiile chirurgicale de care au nevoie, indiferent de situaţia financiară. Credem că fiecare pacient merită cele mai bune îngrijiri medicale, iar acest parteneriat ne permite să oferim soluţii financiare flexibile, astfel încât costurile tratamentului să nu reprezinte un obstacol în calea vindecării. Împreună cu BT Direct, creăm un mediu în care sănătatea este prioritară", afirmă Adrian Demuşca, Director General, Spitalul MONZA.

BT Direct are aproape 100 de parteneri din domeniul medical şi, în total, peste 250.000 de clienţi activi. Clienţii pot accesa finanţare BT Direct pentru achiziţia de produse sau pentru nevoi personale în peste 2.000 de magazine fizice/spitalele şi clinicile partenere şi pe aproximativ 100 de site-uri.

Inaugurat în 2012, Spitalul MONZA este un reper în domeniul sănătăţii private din România, cu peste 30 de specialităţi clinice şi chirurgicale, precum şi cu accent deosebit pe intervenţiile chirurgicale robotice.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb