Burger King revine în ţara noastră, la finalul lui septembrie

Ziarul BURSA #Lifestyle / 30 august 2019

Burger King revine în ţara noastră, la finalul lui septembrie

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, va deschide primul său restaurent Burger King din ţara noastră. Deschiderea va avea loc la finalul lunii septembrie în Bucureşti şi face parte din planul de dezvoltare a companiei în ţara noastră.

"Suntem entuziasmaţi să deschidem primul nostru restaurant Burger King în România. Economia ţării, aflată în creştere, oferă un potenţial extraordinar şi o mulţime de oportunităţi. Burger King este cunoscut în întreaga lume pentru burgerii pregătiţi pe grătar. De aceea, ne bucurăm să putem oferi în curând românilor sandvişurile noastre, mai ales burgerii noştri pregătiţi la comandă pe grătar. Desigur, experienţa clienţilor va fi completată de o servire excepţională din partea colegilor noştri din restaurant. Planurile noastre de dezvoltare pe termen lung sunt ambiţioa-se şi ne dorim să devenim un angajator important în România şi un partener de încredere pentru clienţii şi furnizorii noştri", a mărturisit Alan Laughlin, preşedintele Burger King AmRest.

Designul digital, modern al restaurantului Burger King va oferi clienţilor o experienţă nouă, unică, datorită unui sistem de operare digitalizat, ce simplifică toate operaţiunile din bucătărie, precum şi procesul de servire a clienţilor.

Burger King România are în plan să recruteze în perioada următoare o echipă de aproximativ 100 de angajaţi. Şi a anunţat că va oferi salarii pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members) pornind de la 1.750 lei net (2.950 lei brut). În ceea ce priveşte managerii, în funcţie de poziţiile disponibile, compania oferă un salariu ce variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 - 6.500 lei brut). Toţi angajaţii Burger King vor primi numeroase beneficii, dintre care tichete de masă, servicii medicale şi bonusuri, mai informează compania.

AmRest Holdings este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog şi KABB, precum şi pentru brandul online Pokai. În Româ-nia, AmRest operează reţeaua de cafenele Starbucks şi, începând de anul acesta, lanţul de restaurant Burger King.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb