Bursa de Valori Bucureşti a închis în scădere cu aproape 4% şedinţa de astăzi

M.C.
Piaţa de Capital / 28 decembrie 2022

Bursa de Valori Bucureşti a închis în scădere cu aproape 4% şedinţa de astăzi

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în scădere pe toţi indicii şedinţa de astăzi, cu un rulaj de 156,12 milioane de lei (31,56 milioane de euro), din care 140,25 milioane de lei (28,35 milioane de euro) au fost schimburi cu acţiuni, majoritatea aparţinând OMV Petrom, iar 12,26 milioane de lei (2,48 milioane de euro) tranzacţii cu obligaţiuni, potrivit Agerpres.

Indicele principal BET s-a depreciat cu 3,72%, până la 11.729,05 puncte, iar BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la Bursă, a consemnat o scădere cu 3,57%.

Totodată, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a încheiat pe minus cu 3,27%, în timp ce indicele SIF-urilor, BET-FI, a pierdut 0,79% din valoare.

Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a încheiat şedinţa în scădere cu 2,33%, iar BET-NG, care măsoară evoluţia celor zece companii energetice şi de utilităţi, a consemnat un declin de 4,65%.

Indicele BET AeRO, care include 20 de companii reprezentative de pe piaţa AeRO, s-a depreciat cu 1,38%.

Pe Piaţa Reglementată, cele mai tranzacţionate au fost acţiunile OMV Petrom, cu aproximativ 97,58 milioane de lei, urmate de titlurile Romgaz, care au generat schimburi în valoare de peste 13,64 milioane de lei, şi de cele ale Fondului Proprietatea - 8,45 milioane de lei.

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile Armătura (+13,04%), UAMT (+9,78%) şi Mecanica Ceahlău (+5,69%).

Pe de altă parte, cele mai importante scăderi au fost consemnate de acţiunile Condmag (-8,33%), OMV Petrom (-6,14%) şi Romgaz (-5,75%).

Opinia Cititorului ( 88 )

  1. Noua oug 114 loveste producatorii mult mai rau ca aberatia lui Valcov&Dragnea! Au si plafonare si suprataxare, eu in locul OMV as vinde maine, o companie trebuie sa furnizeze profit, nu bani de pensii speciale !

    1. Eu consider că trebuie suprataxați și acei chiaburi care au făcut profituri uriașe crescând prețul la cartofi sau floarea-soarelui! Apoi trebuie să ascuțim lupta de clasă: diverși burgheji reacționari imperialiști capitaliști (notari, medici - cu cabinete private!!!, avocați etc.) -- toți ăștia suprataxați! Trăiască prietenia româno-sovietică! Noi luăm gaze de la prietenii sovietici, nu avem nevoie de cele din Marea Neagră!

      Poate vedea oricine cât de asemănătoare este grila actuala de supraimpozitare pentru gazele din marea neagră cu cea din vremea lui Dragnea . Ce parteneriat între stat și operatori poate fi acela , unde operatorii pun banii , iar statul pe lângă toate taxele și cu investiție zero , vrea și supraimpozit de pana la 70% . Ne miram la TV ca nu se face odată . Turcia , cu descoperirea gazelor , cu mulți ani de zile mai târziu , a anunțat deja ca urmează sa livreze consumatorilor primele cantități .

      Acest corifeu Ca...Caciu, citadela financiara Buzau, care pana acum a construit capitalismul in primarii a venit cu ideile lui marete si se vede. Problema este ca am votat pnl sa scapam de psd si iar am ajuns in acelasi punct. Peste 2-3 ani aceiasi macaci vor plange pe umarul poporului ca investitorii rai nu fac noi centrale de producere a anergiei electrice. HEI, CAT SUPORTAM ACELEASI SPECIMENE CARE NE AMANETEAZA VIITORUL CU PROSTIA LOR?

      In comunism....32 de capitalism de cumetrie. Ii vom suporta intotdeauna, numarul proștilor in Ro este imens, cu mult peste orice inchipuire sau statistica.

      Intre timp un procuror a iesit la pensie, la 42 de ani, cu 6000 de euro :-))

      Sincer, aceasta țara nu ar merita sa existe. 

      Propun o suprainpozitare a pensiilor speciale care depășesc 2500 lei/lună cu... (hmmm, stai să mă gândesc) 85%! O vom numi "taxă pe lăcomie" sau și mai bine "taxă pe solidaritate", și o vom folosi pentru a acorda burse elevilor săraci de la sate.

      Chiar și grefierii vor beneficia de pensii speciale

      CCR va stabili că nu e constituțional

      E neconstitutional. Banii securistlor sunt garantati de Constitutie.Doar banii fraierilor sunt la taraba, ii iau talharii oricand, cu japca.

      Aiesit la 42 si trece in avocatura sau tot la stat cu sal. similare.

    In anii ‘50 , la naționalizare , multi oameni s-au bucurat . Dupa o vreme oamenii au ajuns sa trăiască mai prost . Logica este simpla : investiții mai putine înseamnă producție mai mică , deci și trai mai greu . De câte ori trebuie sa se repete istoria , ca sa învețe ceva ?

    1. Vezi și mesajul de mai sus. Ungurii vin să cumpere din România după plafonările de prețuri din Ungaria

      foarte bine, asta se numeste export de bunuri

      Corect.

      Asa cum acum traim consecintele masurilor hei-rupiste din pandemie, peste cativa ani vom incasa alte consecinte ale masurilor hei-rupiste din prezent, ce cauta sa carpeasca prostiile comise in pandemie, samd. 

      Vin sa cumpere pt ca la ei sint rafturile goale.

      Rafturile lor sunt goale din cauza plafonării comuniste a prețurilor!

      Sunt în Ungaria, rafturile nu sunt goale, nu mai mâncați rahat! Da, preturile au crescut așa cum au crescut peste tot!

    Viitorul tarii se vinde prin populisme bine ambalate reprezentate de legi in genul: sa ii supraimpozitam pe cei din energie care au facut bani pe spate romanilor, sa ii pedepsim pe austrieci ca nu ne-au vrut in Schenghen... Multi romani pari a fi racoriti de o astfel de lege. Dar am mai trecut pe aici in nationalizarile din comunism si mai nou in epoca dragnea: sa supraimpozitam redeventele, sa supraimpozitam bancile.. Si uite asa mai spunem inca o data adio exploatarilor de gaze din Marea Neagra. Si mai spun unii ca politicienii nostrii de la guvernare nu lucreaza pentru Kremlin...

    1. Trăiască Bolșevismul!

    Proces colectiv al investitorilor pe piata de capital, inclusiv al fondurilor de pensii impotriva acestui guvern comunist

    1. De acord!

      Da e singura cale. Altfel indiferent cine va fi la putere(ca astia sper sa zboare)vor face la fel mereu. cand a fost pretul petrolului sub zero nu am auzit pe nimeni ca ar ajuta Petrom. Chiar si petrom ar putea sa deschida acest proces. UE a spus minim 33% CEEA CE NU-I OK, DAR FOMISTII FALUITI care-s acum la putere, in mare parte cred ca PSD au bagat 60%. dar total ilegal. nationalizare fara sa plateasca banii!

      Eu cred ca sunt mari sanse. In primul rand este neconstitutionala pentru ca o lege nu se poate aplica retroactiv. Ce pot face este sa impoziteze profitul pana la expirarea exercitiului financiar. Ar trebui o plangere la Avocatul Poporului (care este o alta poama). Daca Avocatul Poporului nu face inaintarea catre curtea constitutionala - plangere abuz serviciu. Oricum, va dura

      Să nu ne mirăm deloc.Începănd cu 2023 statul romăn va taxa mărit căștigurile la bursă,pierderile nu se mai.pot declara...deci statul are risc zero pe bursă...e cu tine doar la profit

      Statul roman a introdus la bursa ipozitul pe pierdere.

    O sa ajungem spaima investitorilor straini, un guvern de 2 bani, care distruge economia si pietele financiare ca sa dea pomeni electorale

    1. Dacă compari lista celor mai bune universități din lume , cu studiile celor care au condus țara după al doilea război mondial , vei avea răspunsul la multe întrebări .

      Eheheeei, anonimule, nu știu cine ești, dar înțelept grăiești!

    Investitorii straini isi vor da seama cat este de periculos sa investesti in aceasta tara si vor fugi mancand pamantul. Asta este aproape o nationalizare, nimeni nu are drept sa-si bata jos de banii nostrii investitorii pe piata de capital. Statul isi vara mana adanc in buzunarul nostru ca sa dea pomeni electorale, nenorocitul....

    1. Pai altfel cine i-ar vota pe astia??

    BVB devine multumita acestui guvern de nimic , noul FNI

    1. psd pnl trebuie sa dispara , din pacate mai au un pic.

    Dar deschideti proces(petrom omw, fondurile de pensii si micii investitori)! cine-s astia, mama lor, niste gunoaie e care noi i-am votat acolo. dar nu ca sa distruga bursa! Oricum e ilegal ce-au facut. Exon deja a deschis proces impotriva ue.

    1. Nu va panicati, dividendele v-or fi acolo chiar daca mai mici.

      SNP s-a angajat la o crestere anual de 5-10%. 

      La SNG daca se umbla si la rezerve din anii precedenti putem vedea si acolo macar un 5% spre 2. 

      Profit SNG:

      2018: 1.351.799.000 

      2019: 1.112.647.000 

      2020: 1.233.727.000 

      2021: 1.883.809.000  

      Media 2018-2021: 1.395.495.500 

      Media*20% : 1.674.594.600 

      Profit Q3 2022: 2.271.561.000 

      Profit total estimat 2022: 3.028.748.000. 

      Profit estimat 2022-Media *20= 1.354.153.400.-60%=541.661.360  

      Profit total dupa extraimpozitare= 2.216.255.960 

      EPS estimat 2022: 5.75. 

      Daca mai ia ceva din anii precedenti putem ajunge la un dividend de 3. 

      Se putea si mai rau, ati vazut in Grecia supraimpozitarea este de 90%, in Irlanda 75%. 

      LA Q3 PETROM a avut 9.155 mil profit. la iese undeva pe la 4 per dupa supraimpozitare. si dividendul posibil sa fie 0,37/actiune. dar statul falit care nu mai are acces la pietele internationale de creditare fara 8-9% dobanda la euro, cine stie poate in alta noapte sa le ia si restul!! trebuie dati in judecaTA .Punct. pana la cedo. ori e capitalism si proprietatea privata e privata, ori intr-o zi te trezesti ca cine stie ce mai fura!

      Pe de alta parte, eu n-am bagat peste 10k euro in snp ca sa iau dividend 0.037. La cat cash aveau, toti investitorii sperau la un dividend suplimentar sau chiar o marire semnificativa a dividendului regular, sa-i zic asa. Altfel, luam dreaq Fidelis, Tezaur sau ii cheltuiam...nu pot intelege cum poti da o lege de confiscare a banilor produsi si oricum suprataxati, cand mai sunt 3 zile din an, vaduvindu-i pe ceilalti actionari. Este definitia talhariei. Guvernul Ciuca-Ciolacu-caciu, guvern de talhari fara nici macar un dubiu!!!

      Să fie suprainpozitați acei chiaburi, dușmani ai poporului, care au crescut prețul la alimente. În special la cartofi. Și dacă nu vor să scadă prețul, să fie înfierați în tribunalele poporului :))

      Să fie suprainpozitați acei chiaburi, dușmani ai poporului, care au crescut prețul la alimente. În special la cartofi. Și dacă nu vor să scadă prețul, să fie înfierați în tribunalele poporului :))

      0,037 e 8%, depinde la ce pret ai luat. si tocmai asta vor sa le dam lor banii sa luam obligatiuni de stat la -8% dobanda reala, PT CA IN REST AU DISTRUS TOTUL. Petrom trebuie sa-i dea in judecata sa-si ia banii inapoi si daca dureaza cativa ani.

      SNG este doar victima colaterala. Impactul major al acestei ordonante il are SNP. Practic statul roman ia banii cu japca din contul SNP ca acestea sa nu mai poata ajunge in conturile OMV austria prin distribuire de dividende. Daca ar fii sa credem statul roman pe cuvand (desi credibilitatea tinde spre zero) SNP ar putea obtine banii inapoi daca investeste in exploatarea gazelor din Marea Neagra. Dar SNP, Exon si alte corporatii mari nu au fost niciodata convinsi prin acte de constrangere, ba din contra! O miscare deloc inteligenta din partea statului roman. Gazele din offshore nu vor mai fii exploatate, vor creste/vor ramane la preturi mari in viitor - preturi pe care tot populatia romaniei le vor suporta. iar investitorii vor plati si in factura si prin supraimpozitarea lor repetata, an de an..

      se scrie "ar fi" și "vor mai fi" cu un singur i. Poate tu ai doi fii. Fiii tăi pot schimba această țară? Sper că ai înțeles ce am vrut să spun. Mesajul tău rămâne valid.

      În ceea ce privește Schengen, ca să îmi demonstrez patriotismul mi-am cumpărat o tastatură cu caractere românești și, în semn de protest, peste tot pe unde postez online scriu românește corect. Îmi dă un sentiment de mândrie. Asta este ce am făcut eu individual. Alții fac de vor.  

    60% taxă una din cele mai mari din Europa, la care adăugăm și taxa suplimentară de până acum! Poți ca stat să faci dublă taxare? E legal? Mai este oare așa ceva în Europa?

    1. Sint de acord cu voi dar: aplicând toate taxele exagerate Petrom ar putea obține în 2022 profit net 5 mild lei .50% dividende ,randament peste 10% . Nu e rău.

      Siiii , răbdare, pana devine lege ordonanta se cosmetizeaza....

      Aha, 1 miliard EUR. Dar exploatarea gazelor din Marea Neagră costă 4 miliarde EUR! De unde bani? Și fără acea exploatare producția, profitul și dividendul tind inexorabil asimptotic către zero (și destul de repede!)

      las ca vine ciolacu si cu cucuveaua si cu cine o mai fi pe acolo si "rezolva situatia"

    Iar azi posibil să continuăm cu -2%

    1. Eu cred ca au aratat pisica, o vor cosmetiza sa nu fie 60% din extra profit, posibil sa scada la 40% pana ajunge in Monitor, oricum si asa SNP si SNG vor avea profituri monstruoase si asta este trendul, gazul si petrolul acolo sus raman inca 2,3 ani. Pentru dividende merita cumparate putin cate putin. Posibil sa fie si o cosmetizare , pentru 2022 profitul e 10% asadar marchezi pierderea scade impozitul cumperi la loc si din 2023 dai doar 3%

      vise ca scade ceva. s-a votat ordonanta de urgenta URGENT.

      Ce ar fi oare să întrerupă Petrom producția? "Defecțiuni tehnice", la fel cum a invocat Gazprom toată vara! Cum va reacționa pițipoanca când mașina nu va mai porni în pelerinaj către Valea Prahovei?

      As inchide benzinariile.

      Nu ziceau rrromanii sa sabotam omv? Iaca, mi-as inchide singur benzinariile si n-as livra benzina pana pe 15 ianuarie. Poftim sabotaj, musiu!  

      Probabil d-aia nu-s politician, nici director de multinationala.

      Sunt prea impulsiv : -) 

      S-avem pardon: "defecțiuni tehnice", nu sabotaj! Ai uitat cum britanicii făceau coadă în toamna anului 2021 la benzinării că nu se găsea benzină? A fost "lipsă de șoferi de cisternă". Ok?

    Intrebarea importanta este : mai exista proprietate privata GARANTATA in Romania?? Odata ce ti-ai platit impozitele profitul e al tau sau nu?? Intr-o noapte dau astia o ordonanta de urgenta sa ne ia din cont 60% din bani ca sunt exceptionali SI FAC EI NISTE INVESTITII DIN EI TOT IN "INTERESUL POPORULUI".

    1. Traficul rutier a crescut exponențial! De ce nu stimulează statul tranziția de la trafic rutier la cel feroviar? Când eram copil, locuiam într-o zonă industrială dintr-un oraș de rang doi din România. Erau cai ferate peste tot: către depozitul frigorific de alimente, către cele trei fabrici etc. Acuma fără "Sfântul TIR" nu se mai poate?

      Traficul rutier a crescut exponențial! De ce nu stimulează statul tranziția de la trafic rutier la cel feroviar? Când eram copil, locuiam într-o zonă industrială dintr-un oraș de rang doi din România. Erau cai ferate peste tot: către depozitul frigorific de alimente, către cele trei fabrici etc. Acuma fără "Sfântul TIR" nu se mai poate?

      Eu zic sa ii impozitam pe toti cei care au profituri execeptionale de peste 20% fata de anii precedenti. Macar sa stim o treaba, sa nu ne mai mintim cu democratia asta, cand de fapt noi traim condusi de comunisti. Ma gandesc ca pentru chiaburii care mai fac bani din investitii pe piata de capital, comunistii de la PSD&PNL ar putea sa ii impoziteze retoactiv pe cei care au facut bani in 2020, 2021.. sa face ei ceva "in interesul poporului". Niste praduitori ajunsi la guvernare, care "talharesc" in mod legal pe cine si cum vor ei...

    De ce nu sunt supraimpozitate profiturile firmelor de jocuri de noroc, pariuri sportive și păcănele? De ce nu sunt suprainpozitate profiturile Azomureș/Ameropa pe care elvețienii le-au făcut când gazul natural era foarte ieftin? De ce nu s-au suprainpozitat profiturile rușilor de la ALRO Slatina când era electricitatea foarte ieftină? De ce construiește statul cu 100 MILIOANE EURO stadion la Pitești? Chiar era nevoie? De ce acordă statul 30 MILIOANE EURO ajutor de stat unei firme chineze să deschidă fabrică de electrocasnice în Prahova? Nu aveam deja Arctic/Arcelik? De ce nu se supraimpozitează profitul Dacia Mioveni? Salariile sunt nici acolo și cred că profitul real este mare, exportat! De ce nu este suprainpozitat Digi?

    1. Apropo de gazul ieftin : la prejudiciul de la Romgaz s-a dat achitare…nu “impozitare “ .

      Știu, tocmai de-aia ridic problema! Vinovații de devalizarea Romgaz au scăpat basma curată acum câteva zile!

    Unde se vor duce banii colectați din această taxă? In "proiecte transfrontaliere de energie verde"!? Cu ce țară? Cu Ungaria lui Orban? Cu Serbia pe picior de război? Cu Ucraina sau Republica Moldova? Și cine sunt acei "INVESTITORI" în "energie verde"!? Vreau și eu să fiu "investitor" din ăsta să mi se de-a pe gratis sute de milioane de Euro pe niște panouri fotovoltaice ieftine aduse din China! Că și copilașii mei merită bemveu și mai ales Lamborghini.

    1. Erată : "să nu se dea", nu "să mi se de-a"

    Unde se vor duce banii colectați din această taxă? In "proiecte transfrontaliere de energie verde"!? Cu ce țară? Cu Ungaria lui Orban? Cu Serbia pe picior de război? Cu Ucraina sau Republica Moldova? Și cine sunt acei "INVESTITORI" în "energie verde"!? Vreau și eu să fiu "investitor" din ăsta să mi se de-a pe gratis sute de milioane de Euro pe niște panouri fotovoltaice ieftine aduse din China! Că și copilașii mei merită bemveu și mai ales Lamborghini.

    1. unde se cor duce, pai n-ai auzit? la "vulnerabili" si in "investitii" paguboase asa cum ne-am obisnuit

    In aceste conditii Bursa de valori de la Bucuresti ar trrbui sa se desfiinteze. Ce rost mai are? In plus, ati vazut vreodata conducerea bvb sa aiba o atitudine impotriva unor astfe de masuri? Regret ca am reintrat pe bvb.

    1. my 50 cents

      prost sa fii sa investesti in tari cu legislatia praf gen ro , sau UE, ca si acolo se inventeaza legi over night 

      vrei protectia pt investiitle tale, te duci in tari unde e legislatia anglo saxona

      Uk, USA, Canada, Australia, eu doar asa voi mai investi pe viitor 

    Tranziție către comunism în slow motion.

    Tara de spagi tunuri smenuri la negru si furaciuni "legale". numai ce treci granita la unguri sau la polonezi nu vezi vile, palate , tot din 5 in 5 masini una de lux. nu vezi frate asa ceva la Varsovia sau la Budapesta.

    Ce solutie vedeti?

    Vindeti SNP/SNG si luati SNN si TLV?BRD?AST? 

    1. ca sa ce? ca parca si la snn ar merge de o solidaritate

      unde sa tot vinzi frate ca am numai comisionul brokerului vreo 4000 lei? raman cu snp macar acum stim care-i treaba acum(era de asteptat ca vor jumuli din profituri)

      Am uitat sa mentionez FP ca o alta alternativa, intersant daca atinge 2.5 pana la ex-dividend.

      ce ar mai merge o taxa speciala si la hidro, ca au marja de profit 50%

      Sa speram ca nu. altfel listarea se duce pe apa sambetei.

      De asemenea, sper ca Templeton sa listeze Hidroelectrica inainte sa incaseze dividend, altfel v-a fi rau. 

      sa se duca in sus ca snp....

      oameni buni, wake up

      nu va fi mai bine, va fi mai rau 

      psd vine la butoane din iunie, cand vor avea prim ministrul si cel mai probabil vor castiga alegerile 

      nu mai visati cai verzi pe pereti, faceti exit la momentul oportun si cautati alte oportunitati, in tari normale 

      sau e normal sa taxeze la unii cu 16% si la altii cu 60%?

      Te ambalezi prea tare.

      Imi place SNP si vreau sa raman pe acest emitent. Chiar cu aceasta suprataxare, tot este bine daca ne da 0.037 dividend, pe care o il reinvestesc in SNP. 

      Astept primirea noastra in OECD, sa vezi atunci dezvoltare. 

      Si de asemenea astept Salrom, de Hidro nu sunt interesant la 100. 

      0.0345 net

      Mai mult decat anul trecut, sunt multumit si asa.

    Ce bine functioneaza fascismul stat-corporatii: statul a lasat corporatiile sa faca profit speculativ pe seama gloatei iar acum isi ia si el partea sa din combinatie.

    1. Nu e profit speculativ. E un profit corect in conditiile unei piete globale. Daca exista deficiente, exista din partea celor care reglementeaza aceasta piata (vezi stabilirea pretului la energie electrica la nivelul uniunii europene). Daca nu intelegi cum functioneaza o piata libera, uita-te un pic la vecinii nostrii unguri unde s-au plafonat preturile si inevitabil a aparut penuria. Sau uita-te in trecut, in comunism unde lucrurile stateau la fel: preturile erau mici dar nu se gasea nimic.

      Câtzule, tu esti?

    Daca vreti sa vedeti cum se joacă rechinii cu masa micilor fraieri care și-au tocat economiile pe BVB, CATEVA exemple, BRK și-a răscumpărat acțiuni si le-a "donat" angajaților GRATIS, pentru acționari - lulu -, acțiunile micilor actionari, pierderile sunt de peste 60 % din valoare, o altă miscare dubioasă, la prag de cumpărare au ous valoarea mare, la vanzare un alt prag valoric mare, jocurile merg intre cateva "minisecimale" fără valoare reală. Micii fraieri ... daca intervine panica, vând mult sub pret, recuperarea, aproape nimic la. Asta-i jocul promovat de trepădușii LOR care mint de parca " mama lor, i-a nascut mincinosi din ... născare".

    Prietenul Dinu a intrat la cumparare la greu la ROCA, fara el era pe la 7-7.5

    Legea asta e pe veci ?

    Posibil sa vedem 0.40 ? Multi se panicheaza si vind la cei care au un orizont de timp mai lung, 5-10-20 ani.

    Parerea mea e ca o companie solida ca SNP va face profit si in anii urmatori. Va fi un pic de deranj cateva luni, dar lucrurile se vor aseza. O sa vedem la benzinarii plin de statii de incarcare in anii urmatori. Ar fi fost bun un short acuma , vedem poate la anu. 

    1. Ei spun doar 2022 si 2023, vin cu scuza ca se practica in Europa peste tot, de la Olanda, Franta, Germania cu o supraimpozitare de 33% pana la Grecia cu 90%, trebuie sa ne aliniem si noi.

    Gazele din Marea Neagra ,daca sunt intr-o punga si incep turci exploatarea noi nu o sa luam nimic pt ca este posibil sa migreze spre o zona cu presiunea diferita, posibil motivul grabei lor pt a exploata!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb