BVB lansează un nou terminal de vizualizare a pieţei în timp real

A.I.
Piaţa de Capital / 22 februarie 2021

BVB lansează un nou terminal de vizualizare a pieţei în timp real

Adrian Tănase: "Vom oferi brokerilor un nou serviciu pentru identificarea şi profilarea clienţilor pentru deschiderea 100% online a conturilor de investiţii la BVB"

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lansează un nou terminal pentru date de piaţă, Exchange Live/Bursa în Direct 2.0, realizat in-house de specialiştii în tehnologie ai BVB şi care include noi caracteristici şi aplicaţii pentru investitori, a anunţat astăzi operatorul pieţei noastre de capital.

Adrian Tănase, directorul Bursei de Valori Bucureşti, a declarat: "Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în funcţionarea bursei şi este important să ajutăm investitorii să acceseze piaţă cu ajutorul tehnologiei. Totodată, analizăm şi diferite soluţii tehnologice pentru a facilita şi accesul emitenţilor la piaţă, procesul de listare a diferitelor instrumente putând fi mult uşurat folosind tehnologia. Deja am făcut primii paşi la nivelului Grupului Bursa de Valori Bucureşti şi, în curând, prin intermediul Depozitarului Central, vom oferi brokerilor un nou serviciu pentru identificarea şi profilarea clienţilor pentru deschiderea 100% online a conturilor de investiţii la BVB".

Conform comunicatului, terminalul aduce o multitudine de caracteristici, între care: vizualizare selectivă şi simultană a diverse seturi de date (cotaţii, grafice, ştiri, performanţă instrumente financiare, adâncimea pieţei, tranzacţii intraday), interfaţă personalizabila drag&drop, "heat maps" pentru vizualizarea rapidă şi comparativă a performanţei istorice a companiilor din componenţă indicilor, export de date pentru analiză offline, soluţie modernă de realizare a graficelor.

Terminalul Exchange Live/Bursa în Direct poate fi testat gratuit pana la data de 22 mai 2021 de orice persoană ce îşi creeaza cont de utilizator pe website-ul bursei, iar ulterior va fi percepută o taxă de 50 de euro/lună, conform BVB.

Terminalul cuprinde indicatori de analiză tehnică, comparator pentru instrumente şi indici, alerte de preţuri, liste personalizabile cu instrumente financiare, registrul de ordine pe mai multe nivele de preţ, topuri de tranzacţionare şi date curente de tranzacţionare pentru toate tipurile de instrumente şi toate pieţele. De asemenea, este posibilă crearea unui portofoliu virtual pentru cei care doresc să testeze diverse strategii de investiţii fără a-şi investi efectiv şi banii în instrumentele respective, se menţionează în comunicatul BVB.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 50 de euro lunar ... astia unde se cred? Sau au redus comisioanele la 1/10 din cat erau?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb