CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ''Legea carantinei va trece când nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români''

G.U.
Politică / 14 iulie 2020

''Legea carantinei va trece când nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români''

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Legea carantinei va trece de Parlament "doar în momentul în care nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români", conform Agerpres.

"Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forţată sau confiscarea bunurilor celor suspectaţi de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toţi în infractori, aşa cum încercaţi voi să ne faceţi să credem!", a scris Tăriceanu, astăzi, pe Facebook.

El îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că este "rupt de realitate" şi "a ascuns virusul" ca să poată face alegeri anticipate.

"Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Preşedintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu uşoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la şmenurile guvernanţilor care fură fără ruşine la achiziţiile materialelor sanitare?", a adăugat liderul ALDE.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. D-le Tăriceanu, ai dreptate și ai susținerea mea și a celor care gindim. Suspect de a fi purtător a unui virus care circula tot anul-365 zile, anul viitor la fel 365 zile și ale cărui simptome pot fi confundate cu ale unei alergii, cu ale unei pneumonii de orice origine, cu temperatura care poate fi data de o insolatie-vara-, cu simptome ca ale unei amigdalite datorate vara consumului de lichide reci și înghețată.? Bine ales, se potrivește la multe, iar testele cu marja lor de eroare te baga în închisoare practic de citeva ori pe an. Basca suspiciunea și delatiunea cărora li se deschid porți pe toate drumurile. Creste nr infectaților? Creste nr deceselor? Scădeți nr testelor greșite. Scoateți cauzele deceselor de alta natura, și mai ajungem cu picioarele pe pamint. Se murea pe planeta asta și înainte de mizeria mistificarii Corona.Legea asta vrea sa ne obișnuiască cu lagărele de concentrare și cu experimentele gen Mengele. Imaginați-vă ca aveți copilul suspect de virus, vi-l iau de lingă voi, îl duc cine știe unde, pentru nu se știe cit timp și îl tratează "ei" cu ce știu mai bine, iar voi ca părinți nu sinteti acolo sa vedeți ce ii fac copilului vostru. Și ca încununare vi - l restituie tratat cu medicamente controversate, cu efecte secundare mai rele ca boala, etc. Colac peste pupăză, va distrug și bunurile(sau cine știe ce destinații apuca). Și uite asa am argumentat legea lagărelor naziste. Mulțumesc d-le Tăriceanu și mulțumesc d-le Ponta ca nu ați votat asta. Intrebare:cum se face ca "responsabilii și experții" ăștia, autoritățile, de, nu sint pozitivi și în izolare(niciunul, dar, niciunul) , ca doar umbla de colo colo, în tot felul de adunături?Ne-ar mai scuti de prezenta lor grijulie fata de noi pina la sufocare. Sau te pomenești ca nebulizatorul lui Tătaru e chiar eficient? Dacă e asa, de ce nu îl pune în aplicare pe plan mondial și uita asa ar ajunge România salvatoare omenirii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb