Carestream Health Romania îşi deschide sediul în West Gate

F.A.
Comunicate de presă / 20 iunie 2012

Carestream Health, un furnizor mondial de soluţii inovatoare în domeniul medical, a deschis primul birou în ţara noastră în iunie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Sediul de 1.250 mp este situat în a patra clădire de birouri din parcul de afaceri West Gate, dezvoltat de Genesis Development. Jones Lang LaSalle a fost desemnată pentru a reprezenta exclusiv Carestream, de la procesul de închiriere până la amenajarea şi darea în funcţiune a sediului. Jones Lang LaSalle reprezintă Carestream la nivel global, în SUA şi EMEA.

Dezvoltatorii parcului de afaceri West Gate intenţionează livrarea a 125.000 mp de spaţii moderne de birouri într-un concept multifuncţional, care include 9 clădiri de birouri în formă de "H", un hotel, o galerie comercială, un centru de fitness şi spa, un complex rezidenţial şi un teren de tenis. În prezent, primele 3 clădiri de birouri sunt complet închiriate, iar clădirea a patra, cu o suprafaţă închiriabilă de 15.400 mp, va fi finalizată în această vară. Lucrările de construcţie pentru a 5-a clădire de birouri sunt în derulare, fiind programată pentru livrare în decembrie 2012.

Guglielmo Bernard, EAMER Commodity Manager în cadrul Carestream, a declarat: "Acest proiect a constituit o provocare, cu termene limită strânse, care au fost tratate cu înalt profesionalism de către Jones Lang LaSalle. Lori Collin, directoarea departamentului de Tenant Representation, a gestionat cu succes procesul de închiriere, în timp ce Cezar Florea, şeful departamentului tehnic, a condus partea de Project Management a spaţiului, reusind să aducă economii semnificative bugetului nostru alocat. Am fost încântaţi să observăm abordarea proactivă a Jones Lang LaSalle, factori care au contribuit la succesul operaţiunilor."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb