CĂTĂLIN HOMOR (CNAIR): "Am finalizat lucrările la Orăştie - Sibiu în regie proprie"

George Forcoş
Companii / 10 octombrie 2016

Cătălin Homor directorul general al Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a declarat că lucrările la Orăştie - Sibiu au fost finalizate în regie proprie a companiei de drumuri, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

"A fost un proiect care ne-a pus la încercare, dar care a demarat o nouă abordare a proiectelor pe care le avem în perspectivă. Acest proiect a fost o piatră de încercare atât pentru echipa care a lucrat efectiv - ingineri, responsabili cu calitatea, mecanici, şoferi, muncitori...dar mai ales pentru echipa care a manageriat acest proiect. Orăştie - Sibiu a fost, acum pot vorbi la trecut de "groapa" de la Cunţa, un proiect de care, la început, am fost şocat, indignat şi, mai apoi, determinat să-l finalizez. Când am început acest proiect pentru cei mai mulţi dintre noi a fost un act de curaj, o provocare. Acum când l-am terminat mi se pare un act de normalitate: am finalizat un proiect despre care s-a crezut că este sortit eşecului. Împreună cu colegii mei ne-am mobilizat şi indiferent de greutăţile pe care le-am întâmpinat, le-am analizat şi am găsit soluţii pentru fiecare în parte. Am fost criticaţi şi asta ne-a ambiţionat. Cu toate astea, cu multă muncă, răbdare, perseverenţă şi control am reuşit să schimbăm în bine atitudinea faţă de deciziile managamentului companiei şi asumarea proiectelor până la capăt", se menţionează în comunicatul citat.

Cătălin Homor a mai precizat că odată cu acest proiect compania a început să funcţioneze într-un sistem unitar, diminuând distanţa dintre cei din Central şi cei din teritoriu.

"Cu acest proiect încercăm să readucem compania la un nivel de recâştigare a încrederii şi de recunoaştere. Am început un drum şi ceea ce este cel mai important este să se continue acest drum cu proiecte noi, de anvergură. Acest mod de implementare a proiectelor dă posibilitatea dezvoltării infrastructurii rutiere şi este un mod de a sancţiona eventualii constructori neserioşi", a mai declarat Cătălin Homor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb