CEC Bank şi BEI au semnat acorduri de finanţare de 145 milioane euro

A.G.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 august 2015

CEC Bank şi Banca Europeană de Investiţii (BEI) au semnat, până în prezent, acorduri de finanţare în valoare totală de 145 de milioane de euro, pentru cofinanţarea proiectelor IMM-urilor, întreprinderilor de dimensiune medie şi administraţiilor publice locale, se arată într-un comunicat al CEC Bank.

În baza convenţiilor de finanţare încheiate cu BEI, CEC a acordat peste 200 de credite, atât pentru finanţarea capitalului de lucru, cât şi pentru realizarea unor proiecte de investiţii cu destinaţii precum construcţia sau achiziţionarea de spaţii comerciale, producţie şi/sau depozitare, achiziţionarea de echipamente industriale, modernizarea unităţilor de cazare şi turism sau producerea de energie verde.

Prin finanţarea din surse BEI, clienţii pot accesa produse pentru investiţii pe termen mediu si lung, beneficiind de dobânzi cu o marja redusă cu cel puţin 0,5% faţă de creditele standard şi maturităţi adaptate necesităţilor de finanţare specifice, precizează comunicatul citat.

Cel mai recent acord de finanţare semnat cu BEI prevede şi o tranşă dedicată tinerilor. Astfel, se sprijină accesul la finanţare firmelor care au angajat sau intenţionează să angajeze tineri cu vârsta până în 25 de ani, sunt deţinute/administrate de o persoană tânără, oferă training vocaţional tinerilor sau au un acord de cooperare cu instituţii de învăţământ pentru angajarea tinerilor, informează Agerpres.

Radu Graţian Gheţea, preşedinte CEC Bank, a declarat că banca va continua misiunea de susţinere a IMM-urilor, agriculturii şi autorităţilor publice locale, prin dezvoltarea de produse bancare moderne şi accesibile, adaptate nevoilor actuale de finanţare ale clienţilor săi.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb