"Centrofarm" Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 4,2 miliarde de lei

Raluca Ungureanu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 11 iunie 2004

Distribuitorul de produse farmaceutice "Centrofarm" Bucureşti îşi majorează capitalul social de la 2,3 miliarde la 6,5 miliarde de lei, prin emisiunea unui număr de 4.205.279 acţiuni noi, nominative, cu valoarea nominală 1.000 lei. Majorarea are loc ca urmare a unor noi aporturi de capital privat în numerar, arată un comunicat al societăţii.

Preţul de subscriere este de 32.031 lei pentru fiecare acţiune, din care 1.000 de lei reprezintă valoarea nominală, iar 31.031 lei reprezintă prima de subscriere.

Majorarea a fost aprobată în cadrul AGA ce a avut loc în data de 8 iunie. Acţiunile nou emise vor fi oferite spre subscriere acţionarilor privaţi existenţi, proporţional cu numărul de acţiuni deţinute la data de referinţă (3 iunie). Perioada de subscriere este de zece zile de la data adoptării hotărîrii de majorare. Numărul de acţiuni ce pot fi subscrise se determină prin înmulţirea factorului de majorare a capitalului social, respectiv 1,7927, cu numărul de acţiuni deţinute de acţionar la data de referinţă.

Titlurile nou emise aferente cotei deţinute de către AVAS, precum şi cele aferente cotei acţionarilor ce nu îşi exercită dreptul de preferinţă, vor fi subscrise în următoarele 10 zile de către acţionarul privat "Generalcom".

Compania "Centrofarm", ce are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, dispune de un capital social de 2,3 miliarde de lei, divizat în acţiuni cu valoarea nominală de 1.000 lei. Conform ultimei raportări de pe piaţa Rasdaq privind structura acţionariatului, datată 24 iulie 2002, capitalul social al "Centrofarm" este deţinut de către AVAS în proporţie de 48,49% iar diferenţa de 51,5% se află în posesia micilor acţionari. Acţiunile societăţii sînt listate pe piaţa Rasdaq din anul 1996 sub simbolul CEOF. Ultima zi de tranzacţionare pentru aceste titluri a fost 3 aprilie 2004, preţul mediu la care au fost realizate transferurile fiind de 31.506 lei/acţiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb