Chairry Design & Furniture a înregistrat o creştere de 100% a volumului de business în anul 2022

S.B.
Companii #Construcţii / 24 martie 2023

Chairry Design & Furniture a înregistrat o creştere de 100% a volumului de business în anul 2022

Chairry Design & Furniture şi-a dublat volumul de business pe segmentul de soluţii de mobilier pentru spaţiile de birou în 2022 faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Astfel, la nivelul anului trecut cumulat cu T1 2023, compania a furnizat peste 3.000 piese de mobilier pentru aproximativ 3.500 mp de spaţii de birouri, reprezentând un volum total de vânzări de 0.8 milioane euro.

Marii angajatori au transformat perioada de lucru de acasă în oportunităţi de a investi în soluţii de design pentru spaţiile interioare, pentru readucerea angajaţilor la birou şi pregătirea pentru noul format de lucru hibrid, în majoritatea cazurilor. Potrivit datelor Chairry, între cele mai active domenii s-au numărat sectorul FMCG, spaţile de co-working, serviciile profesionale, serviciile financiare, companiile cu activităţi online şi agenţii de retail pentru segmentul de gambling şi pariuri, dar şi recepţiile noilor clădiri de birouri finalizate recent.

De asemenea, în contextul în care marile companii nu mai utilizează integral spaţiile de birouri închiriate pe durate fixe de 5 sau 10 ani, acestea au început să le subînchirieze companiilor mai mici, ceea ce determină un nou tip de cerere pe piaţa amenajărilor de birouri. Şi dezvoltatorii de clădiri de birouri au început în ultimii doi ani să ofere soluţii de închiriere pentru spaţii de birouri de până la 400 - 500 mp, în condiţiile în care înainte de pandemie suprafeţele minime închiriabile erau mult mai extinse.

"Segmentul de design şi amenajări interioare pentru spaţiile de birouri a devenit unul foarte activ anul trecut, iar trendul continuă de la începutul lui 2023, având în vedere efervescenţa mediului de business în perioada post-pandemică. Foarte mulţi dintre marii angajatori au căutat noi soluţii pentru a-i aduce pe oameni la birou, iar în cazul altor companii s-au înregistrat relocări sau extensii ale spaţiilor închiriate. Dacă în 2021, componenta de mobilier de birouri reprezenta un procent de 20% în business-ul Chairry, actual procentul a crescut la 50%, iar tendinţa este de creştere, în continuare. În prezent, de la începutul anului, avem în lucru proiecte de mobilier pentru birouri de peste 1.500 mp,", declară Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb