Chairry îşi relochează showroomul de mobilier la complexul UpGround

S.B.
Companii #Construcţii / 23 iunie 2022

Chairry îşi relochează showroomul de mobilier la complexul UpGround

Chairry Design & Furniture închiriază un spaţiu de 240 mp în complexul UpGround, deţinut de investitorul internaţional Globalworth, în zona de nord a Bucureştiului.

Cei 12 de angajaţi din Bucureşti ai companiei se vor reloca în noul spaţiu începând din luna iulie a acestui an.

Noul spaţiu este de 50% ori mai mare decât actuala reprezentanţă Chairry Design & Furniture din Bucureşti din zona Faur, iar aceasta face parte din strategia de extindere a companiei, atât din punct de vedere al acoperirii geografice, cât şi din punctul de vedere al segmentelor de piaţă adresate.

"Decizia de relocare a showroomului într-un spaţiu poziţionat într-o zonă premium a Capitalei şi avantajos pentru produsele furnizate vine pe fondul cererii crescute dinspre segmentul quality. În 2021 şi în prima jumătate a anului 2022, Chairry a semnat designul interior pentru peste 4.000 de metri pătraţi de spaţii interioare, reprezentând hoteluri şi restaurante, piscine si centre SPA, birouri si clinici. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am realizat o strategie de dezvoltare care să satisfacă cererea pieţei, dar şi să ne ofere oportunitatea de extindere pentru mai multe segmente de activitate, cum ar fi cel medical şi de birouri", declară Raluca Dorobanţu, Managing Partner Chairry.

Aproximativ 40% din noua suprafaţă închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajaţii companiei, iar un spaţiu extins de 150 mp va fi zonă de showroom pentru obiectele de design şi mobilier furnizate de Chairry Design & Furniture.

Noul showroom al companiei va găzdui piese de mobilier şi design provenind de la peste 50 de furnizori şi parteneri Chairry. Dintre piesele de mobilier cel mai bine comercializate de Chairry în ultimii doi ani 60% sunt importante din Europa, iar 40% sunt obiecte personalizate prin intermediul producătorilor locali.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţa locală şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb