Ciolacu: "Am decis să nu particip la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris, după situaţia scandaloasă de la gimnastică"

F.D.
Sport / 6 august

Ciolacu: "Am decis să nu particip la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris, după situaţia scandaloasă de la gimnastică"

Premierul Marcel Ciolacu, anunţă că nu va participa la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris, după "situaţia scandaloasă de la gimnastică, unde sportivele noastre au fost tratate într-un mod absolut dezonorant".

"Am decis să nu particip la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris, după situaţia scandaloasă de la gimnastică, unde sportivele noastre au fost tratate într-un mod absolut dezonorant. Să retragi o medalie obţinută pe muncă cinstită pe baza unei contestaţii, pe care nici antrenorii şi nici tehnicienii de top nu o înţeleg, este total inacceptabil! Este inadmisibil ca, într-o competiţie de asemenea anvergură, care promovează valori precum respectul, înţelegerea şi excelenţa, o copilă care îşi câştigase onest medalia să fie privată cu brutalitate de rezultatul muncii sale de patru ani! Eu nu am putut să îi privesc lacrimile şi să accept cu seninătate că aşa ceva este perfect normal!", a arătat Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Potrivit premierului, faptul că "sute de milioane de telespectatori din întreaga lume au rămas, ca şi noi românii, efectiv şocaţi de această scenă teribilă, arată că undeva, în sistemul de organizare a acestei competiţii, ceva este în neregulă".

"Îmi amintesc foarte bine cum, în comunism, ruşii ne furau la Olimpiade, iar noi încercam să ne certam cu ei fără a avea mari şanse de câştig. Eu nu vreau să mă cert astăzi cu nimeni, ci doar aleg să protestez prin gestul meu faţă de o nedreptate flagrantă la adresa unor românce care şi-au probat din plin valoarea!", a susţinut Ciolacu.

El le-a transmis un mesaj gimnastelor Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu.

"Sabrina şi Ana Maria, aveţi alături o întreagă naţiune pentru care munca şi lacrimile voastre sunt mai de preţ decât orice medalie, indiferent din ce metal preţios ar fi! Şi vă asigur că statul român vă va trata, inclusiv în ceea ce priveşte premiile, ca pe nişte medaliate olimpice. Pentru ca asta sunteţi pentru noi toţi!", a conchis Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. ...

    1. Cam asa se intampla si in societatea noastra condusa de Ciolacu si ceilalti, dar nu am vazut vreo reactie din partea ciolacului.

      Omul cinstit munceste din greu si apoi vine Ciolacu si ii ia "medalia" prin taxe si impozite si o transfera la parazitii din politica si mafiile lor, inclusiv la firmele de partid si la sistemul bugetar umflat, ineficient si incompetent (ca la noi conteaza diploma, adesea obtinuta usor si nemerit si nu cunostintele). 

      Alo ciolacule, cand ne primim si noi medaliile inapoi, furate de toti smecherii din clanurile politice, ca este plina tara de masini germane scumpe.  

      Medaliile noastre au fost transformate de guvernele psdiste (dar nu numai de ele), in masini si vile scumpe si conturi grase pentru baietii smecheri din politica.

    O decizie buna.

    1. Iata ca sunt si uni care se bucura ca fetelor noastre le-au fost FURATE MEDALIILE castigate cinstit dupa multa munca.Aseara,la un post TV,un asazid PNLIst cu unume de spitalul 9,care cica este primar in SLATINA,adica DE(MENTO)ZZO,spune ca CIOLACU nu trebuie sa PROTESTEZE in TARA ca nu il baga nimeni in seama,ci,trebuia sa mearga la PARIS si sa le impuste pe IMPOSTOARELE care au ARBITRAT si iau FURAT medalia gimnastei VOINEA. Domnule CIOLACU,va sugerez ca pentru a scapa de PNL de la guvernare,il puteti USOR aduce langa fostul PNTCD.Dupa ce pe toate GARDURILE apare CIUCA cu rasul de zicala,UN OSTAS in SLUJBA STRAINILOR,care doreste sa adune in jurul lui toate partidele ANTIROMANESTI care o FREACA cu dreapta,faceti alianta cu PPUSL si AUR,si cei de pe DREAPTA,vor DISPAREA ca MAGARUUL in CEATA. Decat cu niste TRADATORI alaturi,adica PNL,mai bine GUVERNATI cu ROMANII care simt ROMANESTE. Asa ca,CAINELE moare de DRUM LUNG si PROSTUL de grija altor a.Vedti ca CHICHIRAU,i-a dat CURAJ SOLDATULUI si alaturi de cei trei membrii ai partidului sau,l-au umplut de GALBENEALA pe OSTAS.!

    Fetele ar fi trebuit să se vopsească cu cremă de ghete pe față și să se declare non-binare.

    Nu ar mai fi contat nimic altceva. 

    Nu se admit contestații la așa ceva :)

    BRAVO !

    Bravo! Cine știe și ce porcărie de inchidere vor mai organiza.

    bravo Ciolacu,tu nu mergi,dara Ioha,turistul de lux cu a lui prima sotie,sa nu participe la inchidere?

    sigur mai face o plimbare turistul,un meniu,una alta,mai o donatie,e bun rau werner cu mana la pept! 

    Daca ar mai fi fost vreo oportunitate, a sa mai bage capul in poza, ar fi fost prezent neaparat...dar asa ii sta mai bine in tabara contestatarilor...fara sa faca mai nimic sau sa-l coste ceva in plus, doar sa dea de din clanta, detasat de pe margine...cam asa a fost si cu certificatul lui de mare revolutionar.

    primul ministru are o reactie corespunzatoare

    1. Este amantul babei lui Macrou și cordaciul nevestiti,fraiere.!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb