CIOLACU: "Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu e pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară"

J.P.
Politică / 25 mai 2021

"Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu e pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că partidul pe care îl conduce va intra în grevă parlamentară, dacă miercuri prezentarea PNRR nu va fi "punct separat pe ordinea de zi" în Parlament, conform Agerpres.

"Cîţu şi Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, aşa cum este normal. Polonia, Spania, Italia şi Franţa au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine, în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară", a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

El susţine că "românii trebuie să afle adevărul" cu privire la subiecte precum "îngheţarea" pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor.

"De ce vor Cîţu şi Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani? Românii trebuie să afle adevărul legat de îngheţarea pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor, de creşterea taxelor şi impozitelor pentru firme, precum şi faptul că agricultura românească va primi... zero lei pentru irigaţii!", precizează liderul PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. greva ciolanului = moartea PSD

    1. Un comportament iresponsabil le va aduce voturi. In fond si la urma urmei USR a intrat in parlament pe joc la rupere. Trebuie doar sa acuze PNL-USR ca ascund planul ca sa poata fura , ca banii se impart intre PNL -USR si sa repete asta. Toata europa va vedea ce face guvernul lui Johannis care NU a castigat alegerile .

      Domnule Ciolacu. Daca in Planul National de Redresare si Rezilienta nu vor fi trecute masuri care sa duca la redresarea ,economica si sociala a romaniei,dumneavoastra spuneti ca chiar daca nu v-a contine aceste masuri vitale pentru tara si romani,il veti vota doar pentru ca CATU v-a facut hatarul de a-l prezenta in parlament.? cred ca glumiti domnule Ciolacu. Romanii,nu vor inghiti aceasta abureala a dumneavoastra care va laudati ca doriti binele tarii si al romanilor. In cazul in care veti vota EURATOMUL,cu masuri antinationale,care le vor da posibilitatea actualilor guvernanti sa FURE prin atribuirea banilor din PNRR numai catre o parte a populatiei romaniei(ce a cetatenilor care fac parte din actuala coalitie de la guvernare),veti fi un TRADATOR mai mare decat PACEPA. Asteptam sa vedem lucruri concrete si corecte nu ambitii personale ale dumneavoastra si PSD.!

    300 de parlamentari în ,, CASA POPORULUI " ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb