CIOLACU: "O să trimitem textul moţiunii de cenzură şi celor de la AUR, poate au şi dânşii adăugiri"

J.P.
Politică / 27 mai 2021

"O să trimitem textul moţiunii de cenzură şi celor de la AUR, poate au şi dânşii adăugiri"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că textul moţiunii de cenzură pe care urmează să o depună social-democraţii în Parlament pe 14 iunie va fi trimis şi celor de la AUR pentru a face "adăugiri", conform Agerpres.

"Pe 14 iunie o să depunem moţiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la parlamentarii neafiliaţi, este şi grupul AUR în Parlament şi o să trimitem textul, poate au şi dânşii adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament", a spus Ciolacu la TVR 1.

El a adăugat că PSD va încerca să "dărâme" Guvernul cu această moţiune de cenzură pe care urmează să o depună în Parlament.

"Încercăm să dărâmăm Guvernul cu această moţiune de cenzură pe care o vom depune. E o diferenţă de 34 de voturi între Putere şi Opoziţie. Tot aud această discuţie - de ce nu a depus PSD moţiune de cenzură până acum. Ce voiaţi, domnule, să depunem moţiune de cenzură după două săptămâni de la alegeri? Mai erau nişte plecaţi şi prin PSD la un moment dat, după ce a ieşit Iohannis cu 67% voiau să facem referendum să îl suspendăm. Stai, că de-abia au fost alegeri acum o săptămână şi a ieşit omul cu 67%, cum să îl suspendăm? Cam aşa s-a întâmplat şi acum. După ce s-au terminat alegerile i-a strâns domnul Iohannis să aibă Guvernul său pe pierzători", a afirmat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Atata stiti ,atata faceti,frectii la piciorul de lemn.

    1. Cei de la AUR o vor adauga pe Sosoaca ca sa fie clar pentru toti ca motiunea este una "de ras".

      CIOLACU,este cel mai slab presedinte al PSD.Dupa ce l-a lucrat pe Dragnea ca sa fie bagat la puscarie,impreuna cu IOHANNIS,acum,se da mare DIZIDENT si aparator al romaniei si romanilor.Cred ca romanii nu au uitat cine i-a adus la putere pe liberali ,adica PSD si nu odata ci de doua ori.Cu o laudarosenie infecta,le spune romanilor ca,datorita lui,PSD,a normalizat relatiile cu SOCIALISTII EUROPENI,care cica dupa ce DRAGNEA le daduse cu FLIT lui TIMMERMANS si altor NEOSOCILALISTI care doreau bogatiile romaniei,CIOLACU nu a vandut doar PSD strainilor dar si pe romani i-a predat neconditionat regimului actual la cererea strainilor prin marioneta IOHANNIS care la randul lui iste un CIOLACU la patrat.Acum,dupa ce s-a prefacut ca el si PSD se opun PNRR,anunta cu emfaza ca PSD v-a depune o MOTIUNE de cenzura cu care IOHANNIS,ORBAN,BARNA si MONGOLOIDUL se vor sterge cu ea la CUR,iar romanii,vor fi transformati in SCLAVI pe plantatiile EUROPENILOR.CIOLACULE,esti un NIMENI si un TRADATOR.!

    Cei de la Aur sunt analfabeti.

    AUR nu ar trebui sa se incurce cu jigodiile din conducerea psd , in special cu acest bufon , ciolac , pe care nu stiu cum de il suporta membrii psd . ciolac si securistii lui sint intelesi cu cei din pnl , sa nu se deranjeze unii pe altii cat sint la putere , doar teatru la tv si fb . psd -pnl-usr aceiasi mizerie !

    stimabililor, oricare sunteti

    astept si eu sa vad cand veti lua in serios soarta acestei tari  

    vreau sa vad si eu o expunere pe tema macroeconomiei si a prioritatilor ei firesti! 

    deocamadata vorbim alandala, prioritatile sunt stabilite pentru ministerele care prezinta mai frumos in power point maretele planuri ale respectivului domeniu si care implicit au "colaboratori" mai mult externi - platiti pe baza de contracte discutabile- care stiu sa vopseasca gardul in culor vii! 

    care ar fi prioritatile firesti ale unei economii, lovita mai mult sau mai putin de plandemie, nu intereseaza pe nimeni 

    firesc daca insasi marele expert matzu este specializat in analiza bilantului contabil si nu in economie macro! 

    pana veti iesi la tabla cu aceasta logica fireasca in macroeconomie vom vorbi discutii si % negociate de ministri in PNRR, trenuri cu propulsie bazata pe hidrogen, negocieri de cate straturi sa contina botnitza, etc 

    a si inca ceva: va rog sa trageti la raspundere pe cei din Timisoara cum de au indraznit sa identifice acel nou vaccin anti COVID fara aprobarea celor de la OMS, Rafila, Arafat et co 

    va rog sa-i judecati cu raspundere proletara pentru indrazneala in timp ce voi va faceti lectiile primite de la "binevoitorii" externi din UE, OMS, si nu stiu ce alte "organizatii" nonguvernamentale plini de ":bunavointa" pentru romani, si nu numai, pregatiti toti sa traiasca de la 500 de ani in sus!!!

    multe succesuri va doresc (sic) 

    Nu înțeleg ce rost are toată această mascaradă atâta timp cât PSD va trebui să voteze până la urmă PNRR cot la cot cu trădătorii de țară aducă PNL+USR+UDMR

    Care e rostul circului, că nu înțeleg...? 

    spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti PSDAUR

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb