CIOLOŞ: "Priorităţile USR PLUS în noua sesiune parlamentară sunt eliminarea pensiilor speciale şi repararea legilor justiţiei"

A.P.
Politică / 1 februarie 2021

"Priorităţile USR PLUS în noua sesiune parlamentară sunt eliminarea pensiilor speciale şi repararea legilor justiţiei"

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a anunţat luni că va merge la Parlament pentru a participa la deschiderea noii sesiuni legislative, precizând că printre priorităţile partidului pe care îl conduce se numără eliminarea pensiilor speciale, repararea legilor justiţiei sau revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, potrivit g4media.

Postarea integrală a lui Dacian Cioloş pe Facebook:

"Merg astăzi în Parlament la deschiderea sesiunii din acest an pentru a stabili cu colegii din USR PLUS priorităţile de reformă aşteptate de cei care ne-au votat.

Un calendar clar cu urgentarea eliminării pensiilor speciale pentru demnitari şi pentru categoriile la care nu se justifică această excepţie de la contributivitate

Repararea legilor justiţiei măcelărite de PSD

Înfiinţarea unei comisii de cod electoral pentru a unifica legislaţia într-un singur act care să prevadă alegerea primarilor în două tururi, scăderea numărului de parlamentari, evaluarea mărimii şi distribuţiei subvenţiei pentru partide, vot prin corespondenţă simplificat

Găsirea rapidă în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii a soluţiilor legislative pentru o reformă reală şi finanţare suficientă."

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ciupitura, prioritatile voastre sunt cele pe care le stie si majoritatea romanilor: sa cedati totul din tara asta in favoarea strainilor, sa distrugeti Economia, Finantele, Educatia, Sanatatea si Justitia acestei tari! Asa ca, initiez sloganul: "Cianura pt Ciupitura!"

    1. Postacule psd, vine Dragnea din pușcărie, Vâlcov din cimitir, Șerban, Mitralieră, Nicolicea și toată șleahta voastră de mafioți și faceți naționalizarea, reconstruiți Economia, Finantele, Educatia, Sanatatea si Justitia acestei tari! Mai ales Justiția. Ați mai făcut-o voi.

      Anonimule cretin, de la atatea limbi pe care i ie-ai dat lui Ciolos in dos, nu te-ai pricopsit si tu cu niste ciupitura de varsat? Sau, doar cu placerea de a bea socata ca si "maestrul" tau bubos?

    Pt. VIITORUL INFINIT ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb