Circa 30 de mii de persoane au defilat într-un "marş al mândriei" organizat de comunitatea LGBT în centrul Parisului

G.U.
Internaţional / 27 iunie 2021

Circa 30 de mii de persoane au defilat într-un "marş al mândriei" organizat de comunitatea LGBT în centrul Parisului

Aproximativ 30.000 de persoane au defilat sâmbătă până în centrul Parisului în cadrul "Marşului mândriei", al cărui punct de plecare a fost pentru prima oară din 1977 o suburbie a capitalei franceze, relatează AFP, citată de Agerpres.

Pentru prima oară, "marşul mândriei" din Paris şi Ile-de-France a plecat dinttr-o localitate suburbană, Pantin din Seine-Saint-Denis.

Scopul a fost ca evenimentul "să reunească doritori şi organizatori, care nu locuiesc toţi în Marais, un cartier din centrul Parisului, ci şi la periferie", a explicat Matthieu Gatipon-Bachette, purtător de cuvânt al organizaţiei Inter-LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transexuali), înainte de începerea marşului.

Obiectivul marşului a fost şi unul politic. "Departamentul Seine-Saint-Denis este cel mai sărac din metropolă, deci a face să plece marşul din acest departament este şi o accentuare" puternică a acestui fapt, a subliniat Mathias Neviere, copreşedinte al Inter-LGBT.

Defilarea - paiete, drapele în culorile curcubeului, dansuri improvizate - s-a încheiat în cursul serii, în Piaţa Republicii din Paris.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. ...

    ...

    ...

    ce frumos si romantic in esenta!

    ce ar trebui sa invatam de la ei? 

    1. Să stăm cu fundul la soare...

      Vai de fundul lor și...al nostru.

      Europa secolului 21 va fi "homozigota" sau nu va fi deloc!  

    Francezii sunt dezaxati, e plin de homalai si lesbiene printre ei , nu mai vorbesc de pedofili. Civilizatie in descompunere pacat de istoria regala a Frantei. Tara a incaput pe mana LGBT cu Macron in frunte.

    1. După ce ne-au f în c ba comuniștii, ba capitaliștii ani de zile, a venit rândul neomarxiștilor acum... Asta spune multe despre condiția umană .

      Pai daca ai fost "f in c",ba de comunisti,ba de capitalisti,acum de ce te temi de "neomarxisti"? In cel mai rau caz iti va fi recunoscuta si legal,conditia ta de poponar! Adica cu ce se deosebeste "civilizatia" antica de cea contemporana? Uitati-va in randul bisericii si veti vedea cati pedofili si homosexuali exista,de cat este lumea! Dar asta neoficial,ca oficial ei se bat cu pumnul in piept ca sunt conservatori,ca apara valorile traditionale crestine!

      cu gogoșile tale. Tot o tineti de-a surda cu pedofillii și homosexualii din biserică, de parcă asta ar fi norma și ce promovează Biserica și ăia ar fi vreo majoritate.

    Poporul primește circ, fără pâine. Situația este căcănie. În mod sigur urât mirositoare.

    Fuck off

    Ii mănâncă în c....

    Vestele galbene vor avea grija de acești cur_cubeisti.... 

    30.000 o cifra care spune multe! Daca am vedea 2 câini (dulăi) că se încalecă am fi foarte mirați. (E puțin probabil zic eu, câinilor le plac femelele.) Dar daca vedem 30.00 de curcubei e super ok., suntem cool, europeni. Vai de dosul nostru! Eu cer legalizarea bordelurilor, mi se pare mai natural decât sa vad o paradă gay prin centrul oricărei capitale europene. Dar deh, suntem pudici, nu ne plac bordelurile dar suntem cool sa ne plimbam in fustițe și epilați. Vai de mama noastră. In 30 ani ne mănâncă talibanii de vii.

    Birocratii neomarxisti europeni de la Bruxelles au trecut demult, de la desueta lozinca bolsevica, „Proletari din toate tarile, uniti-va”, la cea sexo-marxista de actualitate, „Poponari din toate tarile, uniti-va! Unde va place voua mai mult”!

    s-au si uns gheii participanti? pe piele vreau sa zic.....sa le luceasca pieile.....

    Noi cei normali in curand o sa devenim anormali

    Ii mănâncă în anus. LGBTistii au și în prezent drepturi, fara să iasă pe străzi sau să bage limba in urechi populației generale normală la sex.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb