Claudiu Năsui renunţă la persoana acuzată de colaborare cu Securitatea

S.B.
Politică / 28 ianuarie 2021

Claudiu Năsui renunţă la persoana acuzată de colaborare cu Securitatea

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, afirmă, joi, că a încercat să mute o directoare din Ministerul Finanţelor în Ministerul Economiei, având în vedere experienţa acesteia. Năsui precizează că a avut în vedere persoana respectivă şi pentru postul de secretar general la Minister, dar a renunţat din cauza dosarului de la CNSAS, însă mutarea pe aceeaşi funcţie nu s-a gândit că ar crea probleme. "Voi renunţa la mutare", a anunţat ministrul, reiterând ideea că familia sa nu a avut legături cu fosta Securitate, informează news.ro.

"Am încercat să mut o directoare din Ministerul Finanţelor în Ministerul Economiei. Voi renunţa la mutare. Ministerul Economiei şi Energiei, aşa cum este acum, se împarte în două ministere. Personalul se va împărţi între cele două ministere. O prioritate a zilelor acestea este organizarea ministerului, iar asta în acelaşi timp cu deblocarea schemelor de ajutor de stat aflate în derulare. Unii oameni îşi doresc să rămână în Ministerul Economiei, dar unii vor pleca. Din punct de vedere administrativ, am ca scop repar multe lucruri în minister. De aceea am căutat o persoană care să aibă experienţă în zona aceasta. Nu cunosc multă lume la stat, aşa că am căutat cât de bine am putut persoane. Am renunţat la numirea ei în calitate de secretar general tocmai din cauza dosarului CNSAS, dar m-am gândit că un transfer de la un minister la altul nu va fi problematic. Mutarea ei ar fi fost de pe postul pe care îl ocupă acum, pe fix acelaşi post la Economie. Am renunţat la mutare. Îmi cer scuze pentru toată situaţia creată", a scris, joi, pe Facebook, Claudiu Năsui.

Ministrul a reiterat ideea că familia sa nu a avut legătură cu fosta Securitate.

"Văd că se reia minciuna că familia mea ar avea vreo treabă cu fosta Securitate. Am crezut că minciuna aceasta se va termina odată cu campania. Ca să fie clar, familia mea nu a avut nicio legătură, de niciun fel, cu fosta Securitate, nici înainte de Revoluţie şi nici după", a mai scris Năsui, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Hahaha.

    Toate partidele aceeasi mizerie. 

    Cine știe ? Nu competența vorbește la + VALOARE de crapă PIB- ul ?

    Cum era aia cu "fara penali in functii publice, bai Mr. Bean? Sau, penalii USR-ului fac exceptie de la regula?

    1. desigur ca fac exceptie asa cum nici un nas ca alui Nasoi nu prea mai vezi....deci la nasu' lung sa i-o tragi si tu unde ajungi....si daca nu ajungi stai pe aici si mai scrie o tembelie ca te pricepi la toate, esti vlad tep-ulameaingurata

      Iarasi ai luata-o pe ma-ta la "umeri-craci" in lipsa de altceva, iar apoi ai venit sa-ti expui frustrarile de boschetar incestuos pe acest site?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb