Clotilde Armand: "Voi depune plângere penală împotriva preşedintelui AEP"

S.B.
Politică / 11 iunie

Clotilde Armand: "Voi depune plângere penală împotriva preşedintelui AEP"

Clotilde Armand, candidat din partea Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunţat că va depune plângere penală împotriva preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, pentru "modul defectuos" de organizare a alegerilor locale şi europarlamentare şi instigare la fals, informează Agerpres.

"Se dau indicaţii pe linie politică ca procesele - verbale din mai multe secţii cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor. Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secţiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli şi falsuri şi au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de judeţe din cauza oboselii şi a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă", a scris edilul Armand, marţi, pe Facebook.

Clotilde Armand a adăugat că preşedintele AEP trebuie să-şi asume faptul că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri şi să-şi depună demisia.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Dl Toni Grebla oare nu a fost mare judecator la CCR...facut incompatibil si dat jos de acolo de catre cine?

    De cine il are la mana bineinteles! 

    Apoi resapat si rebrenduit a fost numit succesiv pe posturi utile serviciilor: prefect la Bucuresti si, mai nou, presedinte AEP. 

    De ce sa credem ca de data asta Clodilde va avea ascendentul in fata unui om care provine din sistem...sistemul serviciilor. Iar la sectorul 2 situatia este similara. 

    Urmeaza demolarea tuturor liderilor USR care au cerut sus si tare (prea tare) eliminarea pensiiilor speciale. Deja lucrurile se intampla si vor continua sa se intample in continuare...cu sau fara sprijinul stangaciilor liderilor imaturi din USR.

     

    1. Lasă manipularea ca doar au fost 3 ani la guvernare și nu au tăiat nici o pensie speciala

      Nu stii sa numeri, te-a lasat memoria sau ti-ai luat si tu BACu' la +35 ani?

      Guvernul Florin Cîțu, guvernul in a fost implicat USR-ul, a functionat din 23 decembrie 2020 pana in 25 noiembrie 2021, find demis printr-o motiune de cenzura (manaria lui Klaus!) pe data 5 octombrie 2021 cu 281 de voturi „pentru” și 0 voturi „împotrivă”. Dupa care a urmat marea rotativa PSDNL. 

      Guvernele precedente au fost conduse de Ludovic Orban, fara USR in componenta. 

      Primul guvern, minoritar, a fost investit dupa demisia d-nei Dancila, dupa victoria lui Klaus (al doilea mandat prezidential) si a functionat din 4 noiembrie 2019 pana la data de 5 februarie 2020, find demis printr-o motiune de cenzura...în urma procedurii de angajare a răspunderii Guvernului pe un proiect de lege ce prevede alegerea democratică a primarilor cu 50%+1 din totalul voturilor exprimate, cunoscută și ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin.  

      Si uite de aici ni se trage! PSD & UDMR au tras sforile la greu! 

      Guvernul Orban demis a fost reînvestit, în aceeași componență, de Parlamentul României, la data de 14 martie 2020, pe fondul pandemiei de CORONAVIRUS. 

      ...

    Nu am mai vazut asa furt de voturi demult. Furt pe fata.

    1. Pe vremea lui Ilici si a mineriadelor nu doar ca se umbla la sacii cu voturi, sacii erau pur si simplu inlocuiti cu totul... cu saci cu voturi "corespunzaroare", asa cum se dorește.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb