Clubul Presei renaşte

Sorin Rosca Stanescu
Miscellanea / 1 februarie 2023

Sorin Rosca Stanescu

La îndemnul lui Maricel Păcuraru, antreprenorul grupului de televiziuni Realitatea, şi cu susţinerea lui Cozmin Guşă şi a Grupului de Gândire Liberă Gold FM, am decis să iniţiez crearea Clubului Presei. Acest demers are drept scop asigurarea unei mai bune informări a cetăţeanului, prin protejarea ziariştilor curajoşi şi asigurarea unei informări mai complete şi mai oneste a cetăţenilor. Acest demers este declanşat chiar acum, prin acest prim semnal.

Clubul Presei va fi organizat pe două secţiuni. Va exista un departament al redactorilor, toţi jurnaliştii din ţară având astfel posibilitate să se înscrie şi să participe la luarea celor mai importante decizii. Şi un departament al proprietarilor, rezervat caselor de presă, al cărui principală sarcină va fi să poarte cuvenitele negocieri cu autorităţile statului, astfel încât să fie asigurate garanţii din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte libertatea de expresie.

Prima convenţie va avea loc în luna martie, când va fi aprobat statutul şi se va vota conducerea celor două departamente şi, în final, Consiliul de Onoare, prin care acestea vor fi reprezentate.

Într-una din zilele următoare, cu sprijinul celor două entităţi de presă, trusturile Realitatea şi Gold FM, şi împreună cu consultantul Clubului Presei, Sarmiza Andronic, vă vom informa cu privire la modalitatea concretă de înscriere. Până atunci, fac apel la toţi colegii din mass-media să popularizeze acest demers. Şi, evident, să-l susţină. Împreună vom fi infinit mai puternici decât separat!

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Escrocii au nevoie shi de un club de onoare :))))

    Nu mai prostitzi pe nimeni! 

    Cu puține excepții, presa audio-vizuală este de neurmarit de ceva vreme pentru cei care vor și altceva decât hahaiala și informații de can can de doi lei.

    Nu este vorba numai de informatii corecte, curaj și onestitate. 

    Cel mai bun exemplu de presă plătită de stat si la comandă este cel din timpul perioadei covidiene. 

    ''Imi dati voie?''

    Cu...conventia aia, n-ar fi bine sa o puneti pe 1 aprilie...ca sa aveti haz! 

    securisti din toate mediile, uniti-va

    Poate se aduce in discutie in interiorul acestui club si datoriile restante catre stat ale grupului Realitatea. 

    Isi fac cuib suveranistii putinisti! Lista 'telectualilor' a lui Gusa intra in AUR si o sa ia peste 20% de la prostimea nevaccinata in 2024...

    1. Prostimea nevaccinata??? Pai, astia sunt cei mai destepti, caci au castigat pariul cu viata, spre deosebire de cei intepati ca tine, care joaca involuntar un fel de Ruleta Ruseasca!

    marcel pacuraru si cosmin gusa tata si mama hotilor, au adus in faliment posta romana au sute de dosare de furaciuni, daca traiau in occident aveau fiecare cateva sute de ani de zbarna de facut, dar la noi sunt patroni de trusturi de presa si televiziuni,ce vrei asai in romania pastorita de marele psd care isi tot schimba numele dar naravul ai ramane ,acum vine fica lui marcel pacuraru si ne da lectii de moralitate la emsiuni de maxima audienta cine nui stie istoricul tatalui ei, se uita la ea ca la dumnezeu si chiar o crede ce spune si ea era o biata tarancuta din satele din jurul galatiului al carei bunic era arestat pe timpul lui ceausescu pentru trafic de valuta un mic gainar,si golan din perioada comunista ,frmoasa traditie de familie ,cu astia la carma clubuli de presa si cu cateva sute de ziaristi corupti deai marelui partid, neam dat dracului mai bine ca ungurii

    Vai, da ce societate sel ecta! Care mai de care gata sa prosteasca pe fara alelte sute de amarati care zic ca Clubul presei o fi ceva cu staif!

    Poate Clubul Infractorilor din presa!

    Mai drenati ceva bani de la stat via partide.

    Daca exista un model de transparenta al finantatii presei in SUA, nu ar fi rau sa fie adoptat si la noi. Daca nu exista, stiu ei de ce.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb