Colecţia BASF Automotive Color Trends 2020-2021

A.B.
Comunicate de presă / 12 octombrie 2020

Colecţia BASF Automotive Color Trends 2020-2021

BASF a lansat colecţia Automotive Color Trends 2020-2021, cu o varietate de nuanţe şi efecte care arată evoluţia vopselelor auto moderne, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Designerii diviziei de lacuri şi vopsele BASF din întreaga lume au creat colecţia, numită CODE-X. Aceasta include de la nuanţe de alb reinterpretate, până la cel mai negru negru, trecând printr-o mulţime de alte culori vibrante. Culorile servesc ca sursă de inspiraţie designerilor auto, pentru maşinile care vor fi pe şosele în următorii trei-cinci ani. Multe dintre culori au efecte sau texturi inedite, creând adevărate experienţe tactile, vizuale şi emoţionale.

Culorile cheie, la nivel global, variază de la un verde cenuşiu şi bej cald, la un gri aspru. Pe măsură ce marile decizii sociale actuale duc la mari transformări în ceea ce priveşte valorile din jurul societăţii, identităţii şi progresului, această colecţie reprezintă fuziunea lumilor fizice şi digitale, pentru a rămâne plini de speranţă şi pozitivi, în timp ce facem faţă schimbărilor.

EMEA - Nuanţe îndrăzneţe şi distincte

Culorile cheie ale EMEA sunt culori liniştitoare, cu efect calmant dar cu nuanţe îndrăzneţe, noi, distincte. Există o mare varietate de efecte în aceste culori care surprind, dar şi atrag. "Parcurgem o perioadă în care nimic nu mai este la fel. Ne raportăm în continuare la culorile vechi, dar adăugăm mereu ceva nou, ceva diferit", a spus Mark Gutjahr, şeful Automotive Color Design, EMEA.

Asia Pacific - Atitudine pozitivă, flexibilă

Culorile cheie din Asia Pacific reflectă o atitudine pozitivă şi flexibilă pentru schimbare, acţiune şi viitor. Sunt culori calde şi emoţionante, cu o dispoziţie constantă. Nu sunt alb sau negru, ci nuanţe, ca emoţia umană.

"Individualitatea este principala tendinţă aici. Trăim în prezent şi dorim să îmbunătăţim viitorul", a declarat Chiharu Matsuhara, şef de design, Asia Pacific. "Încercăm să ne bucurăm de viaţă şi să fim pozitivi cât mai mult posibil şi să schimbăm ceea ce am făcut în trecut."

America de Nord - Graţie şi simplitate

Culorile viitorului în America de Nord valorifică tehnologiile avansate de colorare, care prezintă o mai mare sensibilitate la mediu. Graţia şi simplitatea sunt reflectarea unei tehnologii sofisticate, profunde.

"Nu este neobişnuit să presupunem că evoluţia tehnologică domină cercetarea, dar este reconfortant să vedem cât de mult este dispus consumatorul să renunţe la normele tradiţionale de frumuseţe pentru a-şi satisface apetitul pentru culori inteligente şi responsabile", a spus Paul Czornij, şef de design pentru zona America.

Expertiza diviziei de vopsele în materie de culori

În fiecare an, proiectanţii de la divizia de lacuri şi vopsele BASF studiază tendinţele viitoare pe care le folosesc ca bază pentru dezvoltarea suprafeţelor, texturilor şi tonurilor culorilor. Ei se inspiră din multe lucruri, inclusiv din industrie, modă, bunuri de larg consum şi natură. Îşi împărtăşesc cercetările clienţilor BASF - designerii auto - şi ajută la dezvoltarea culorilor viitorului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb