COMISARUL.RO: "PONTA ŞI DRAGNEA PLEACĂ DIN FRUNTEA PSD, IAR ION ILIESCU VA REVENI LA CONDUCERE" Preşedintele executiv Liviu Dragnea infirmă că Ion Iliescu ar reveni la conducerea interimară a PSD

Cătălina N. Mănoiu
Politică / 22 noiembrie 2014

Preşedintele executiv Liviu Dragnea infirmă că Ion Iliescu ar reveni la conducerea interimară a PSD

Ion Iliescu nu va prelua conducerea interimară a PSD, a declarat, pentru ziarul BURSA, Liviu Dragnea, actualul preşedinte executiv al PSD. Site-ul comisarul.ro a anunţat vineri că Victor Ponta şi Liviu Dragnea vor pleca din fruntea PSD, iar Ion Iliescu va reveni interimar până la congres.

Liviu Dragnea ne-a declarat: "Informaţia nu este adevărată. Nu am avut această discuţie în cadrul PSD. În ce priveşte reorganizarea partidului ne vom putea pronunţa după întrunirea Comitetului Executiv Naţional al PSD, pe care o vom avea joi", precizând, totodată, că publicaţia www.comisarul.ro nu poate fi luată în considerare.

Întrebat care este poziţia partidului faţă de liderii PSD care au probleme cu justiţia, domnia sa ne-a declarat: "În zilele următoare, vom discuta cu preşedinţii organizaţiilor din teritoriu şi vom lua o decizie, pe care o vom comunica".

Zvonul privind revenirea lui Ion Iliescu în fruntea partidului a fost, de asemenea, dezminţit de senatorul PSD Dan Şova, care a pus la îndoială credibilitatea informaţiilor diseminate de site-ul amintit.

Vicepreşedintele PSD, deputatul Ion Mocioalcă, ne-a declarat: "Nu au existat discuţii în interiorul PSD privind revenirea lui Ion Iliescu la conducerea partidului. Indiferent prin ce momente ar trece partidul nu putem să facem recurs la Ion Iliescu. Nu este fezabil un proiect cu Ion Iliescu, la conducerea partidului. PSD este în stare, în orice moment doreşte, să-şi organizeze un congres. În ţara noastră, zvonistica este la ea acasă".

Comisarul.ro a mai spus că mai mulţi lideri PSD din teritoriu vor face pasul înapoi: "Pe lista neagră a lui Iliescu se află Ioan Rus, Radu Mazăre, Marian Oprişan dar şi toţi cei care, într-un fel sau altul, au probleme cu legea. Se pare că s-a ajuns la acest consens pentru salvarea imaginii partidului. Care riscă să fie părăsit de foarte mulţi membri pe fondul acuzelor de corupţie. Dealtfel, mai mult de jumătate dintre membrii BPN, organul de conducere al PSD, se află în vizorul Justiţiei în diverse stadii de cercetare. Echipa de conducere a noului PSD va include şi mulţi actuali uneperişti care astfel se întorc la matcă".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. PSD(PARTIDUL SUBTILIZARILOR DISCRETE) este ca un pachebot plin cu vile si masini de lux,tras la edec ,intr-o directie necunoscuta,de saracii Romaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb