Compania Antibiotice Iaşi, premiată la Gala Romanian CSR Awards

S.B.
Companii / 8 aprilie 2021

Compania Antibiotice Iaşi, premiată la Gala Romanian CSR Awards

Compania Antibiotice a obţinut astăzi, 8 aprilie 2021, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2021, locul 1 la categoria Susţinerea comunităţii în pandemie, cu proiectul "Solidari cu sistemul de sănătate" şi menţiune la categoria Susţinerea angajaţilor, cu proiectul înscris în această categorie fiind denumit "Avem grijă de sănătatea celor dragi", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Anul 2020 a fost un an în care am învăţat că suntem vulnerabili fără a avea încredere în ştiinţă şi în solidaritatea oamenilor, un an care ne-a demonstrat cât de mult înseamnă comportamentul responsabil pentru viaţa noastră, dar şi a celorlalţi. Este anul în care Antibiotice a fost preocupată, în egală măsură, de starea de sănătate a semenilor, dar şi de sănătatea angajaţilor săi, iar distincţiile primite astăzi sunt expresia recunoaşterii la nivel naţional a faptului că Antibiotice este un brand responsabil", a declarat Ioan Nani, Director General Antibiotice Iaşi.

Antibiotice a oferit în plină pandemie donaţii în valoare de 134.000 euro. Aceste donaţii s-au concretizat atât in medicamente, materiale şi echipamente de protecţie oferite spitalelor în funcţie de necesităţi, precum şi importante resurse financiare.

Totodată, în contextul nevoilor urgente ale sistemului de sănătate românesc, compania Antibiotice şi-a adaptat structura de fabricaţie pentru a produce biocide pentru suprafeţe (soluţiile dezinfectante a+ Oxy şi a+ Complex Soluţie) şi a lansat în fabricaţie Paracetamol şi Novocalmin, molecule destinate tratamentului asociat COVID-19.

De asemenea, Antibiotice a câştigat mai multe licitaţii la nivel internaţional, precum în SUA şi Marea Britanie, dar şi licitaţia organizată de Comisia Europeană pentru aproximativ 2.750.000 flacoane Amoxicilina/Clavulanat injectabil, un medicament antiinfecţios esenţial din lista Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru tratamentul pacienţilor Covid-19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb