CONTRACTUL ÎNCHEIAT DE ALPAB CU "BURS TEAM" SRL, LA VERIFICAT  Paza parcurilor bucureştene, la control

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Companii / 13 martie 2009

Controversatul contract de peste două milioane de euro, încheiat de către Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) cu societatea Burs Team Srl pentru paza parcurilor din Capitală va face obiectul unor ample verificări.

La solicitarea Inspectoratului General al Poliţiei din data de patru martie, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziilor Publice (ANRMAP) va începe, procedura de supraveghere asupra modului de atribuire a contractului, potrivit datelor remise redacţiei de către autoritate.

Presa a relatat pe larg despre această afacere, în care ALPAB a încredinţat, prin negociere directă, paza parcurilor bucureştene firmei Burs Team Srl, societate ce avea, la finele anului trecut, un singur angajat şi venituri raportate de doar trei lei.

Până şi directorul de la ALPAB, Gabriel Iosif, a recunoscut că firma de pază nu a îndeplinit toate condiţiile impuse prin caietul de sarcini, ceea ce confirmă, practic, existenţa unor mari nereguli.

De menţionat este şi faptul că acest contract a fost încheiat la data de 31 ianuarie, aceeaşi zi în care s-a ţinut şi licitaţia.

Precizăm că dacă ANRMAP va descoperi nereguli la acest contract poate recurge la aplicarea unei amenzi sau chiar, la cererea de reziliere a contracului în instanţă.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Totul se va acoperii .Valoarea contractului de 12 mil euro pe 4 ani .Totul va fi acoperit de Vacaroiu. Deja Oprescu i-a solicitat sa ascunde toate aceste nereguli facute de directorii lui . In schimb i-a cerut sa-i gaseasca nod in papura fostului director Cirstea .Poate ca politia este interesata de aceasta stire.

    CONTRACTUL DE PAZA NU ESTE SINGURUL CONTRACT ILEGAL INCHEIAT DE MAFIOTUL IOSIF GABRIEL, ACOLITUL LU OPRESCU. LA FEL DE ILEGALE SI FACUTE PESTE NOAPTE SUNT SI CONTRACTELE DE CARBURANTI DE MILIOANE DE EURO, SI CONTRACTUL DE ASISTENTA JURIDICA INCHEIAT CU FIRMA DE AVOCATURA "SOVA",IN VALOARE DE 1 MILION DE EURO PE 4 ANI, FARA NICI UN FEL DE LICITATIE. ACESTE CONTRACTE AU FOST ACORDATE DE ACEST HOT- IOSIF GABRIEL - PRIETENILOR LUI OPRESCU, DREPT RASPLATA CA L-AU VOTAT. SPERAM CA JUSTITIA SA-SI FACA DATORIA SI SA-I CERCETEZE PENAL PE ACEASTA SLEAHTA DE CONTRABANDISTI PUSI IN FUNCTII DE CONDUCERE DE CATRE SEFUL BANDEI - SORIN OPRESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NORMAL CA OPRESCU I-A CERUT LUI VACAROIU SA ASCUNDA FURACIUNILE LUI IOSIF GABRIEL DE LA PARCURI, DOAR SUNT PRIETENI DIN PSD....... TOCMAI CAND INCEPUSE SI BAIATU SA FURE MILIOANE DE EURO PENTRU OPRESCU SI COMPANIA DE HOTI, ACUMA SA-I PUNA JUSTITIA PIEDICA ???????? CA DOAR S-A APROBAT BUGETUL, SI CE DE BANET A PRIMIT IOSIF PRIN GRIJA LU OPRESCU.....

    Nu este suficient ca hotul Iosif Gabriel sa primeasca doar o amenda, pentru furtul banilor publici.......Trebuie sa fie anchetat de DNA si sa mearga la parnaie, acolo unde ii sta cel mai bine, si e in siguranta.

    Daca si Iosif Gabriel recunoaste ca a dat ilegal un contract de milioane de euro unei firme de trei lei, atunci trebuie sa fie inchis imediat.......

    DNA-ULE SPERAM CA TE-AI SESIZAT SI DAI DRUMUL LA ANCHETE........ HAI CA AI TREABA MULTA....... LA CATE FURACIUNI SI ILEGALITATI A FACUT IOSIF GABRIEL SI ACOLITII LU OPRESCU, LA PRIMARIE SI LA ADMINISTRATIILE DIN SUBORDINE.........NU MAI TINE DOSARELE IN SERTARE SI DAI BATAIE.........SAU NU TE LASA OPRESCU ??????? CA ALE LUI NU SE PUNE !!!!!!!!!!!!!!

    1. Cand se face un contract de valoare mare e anuntat si UCVAP-ul la negocieri , lucru care se pare ca nu s-a intamplat iar un contract se inchide pe 4 luni in limite de urgenta si daca s-a aprobat bugetul pana la sf. anului (cat s-a aprobat bugetul si nu pe sume asa mari.Bugetul se aproba pe un an nu pe 4 ) E ilegal sa inchizi un contract pe 4 ani fara justificari si fara raport facut de ANRMAP .

    2. nu se inchide contract in aceasi zi cu procedura . Un raport de evaluare dureaza la fel si cand transmiti comunicarea . E manarie pe fata si pacat ca nimeni nu face nimic.

    HOTILOR 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb