Cosmetic Plant lansează LiftUp, o gamă cu cinci produse ce au la bază un cocktail special de lifting

Comunicate de presă / 15 decembrie 2015

Cosmetic Plant lansează LiftUp, o nouă gamă menită să reîntinerească pielea şi să contribuie la menţinerea frumuseţii şi sănătăţii acesteia. În acest fel, compania a apelat la un veritabil cocktail de lifting constând în acid hialuronic, LIFTONIN-XPRESS şi un delicat extract de magnolie, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Cremele antirid reprezintă punctul nostru forte şi, din acest motiv, suntem permanent în căutarea unor noi ingrediente active cu efect antiaging. De data aceasta, am apelat la cunoscutele efecte antirid ale acidului hialuronic pe care, pentru un efect de lifting instant, l-am combinat cu LIFTONIN-XPRESS, iar pentru un plus de fineţe am adăugat extractul de magnolie", a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Gama LiftUp cuprinde cinci produse inovatoare, dintre care trei reprezintă o premieră pentru portofoliul companiei. Astfel, pe lângă Crema antirid de zi şi Crema antirid de noapte, LiftUP cuprinde şi un Gel lift instant, Ser lift instant, precum şi un Lapte demachiant special pentru ochi, acestea fiind o noutate în gama Cosmetic Plant.

Potrivit companiei, ingredientul de bază al noii game este acidul hialuronic, o componentă majoră a matricei extracelulare, care asigură o hidratare rapidă şi de lungă durată. În plus, printr-o pătrundere mult mai uşoară în straturile pielii, acesta reduce adâncimea ridurilor şi reîntinereşte pielea. Specialiştii Cosmetic Plant nu s-au oprit doar la acest ingredient, deoarece au considerat că nu este suficient să asigure pielii un aport de acid hialuronic din exterior, ci trebuie să stimuleze şi sinteza acestuia din interior. Pentru a determina acest lucru foarte important, au îmbogăţit gama LiftUp cu riboză (Riboxyl). Aceasta, pe lângă efectele demonstrate de stimulare a metabolismului celular, creşte sinteza acidului hialuronic cu 55%.

La fel de important este şi LIFTONIN-XPRESS, un ingredient cu efect de lifting instant, extras dintr-o microalgă originară din Marea Roşie. Datorită acestuia, pe suprafaţa pielii se formează o peliculă cu efect de întindere imediat vizibil ce se menţine până la 6 ore.

Conform sursei citate, gama este destinată femeilor cu vârste cuprinse între 30-70 ani, care doresc să îşi menţină sau să îşi recapete fermitatea şi strălucirea tenului. În plus, avantajele gamei se remarcă şi la nivelul ambalajelor moderne şi igienice, care permit o dozare exactă a produselor, datorită flacoanelor cu sisteme airless şi a sticluţei cu pipetă.

"Cu o textură lejeră, Crema antirid de zi acţionează încă din primele minute de la aplicare, netezind ridurile, crescând tonusul şi hidratarea pielii. Datorită acidului hialuronic, s-a demonstrat creşterea elasticităţii pielii cu 14% şi reducerea asperităţilor sale cu până la 10%, după 4-8 săptămâni de utilizare.

În acelaşi timp, Crema antirid de noapte hrăneşte şi regenerează tenul, diminuând profunzimea ridurilor, astfel că, la trezire, pielea va arăta mai netedă, luminoasă şi revitalizată. Vitamina A din compoziţia cremei stimulează reînnoirea celulară, Vitamina F ajută la regenerarea membranei celulare, iar Vitamina E intensifică elasticitatea şi gradul de hidratare a pielii.

Gelul Lift Instant, dezvoltat special pentru tenul normal/mixt, are o textură ultra-absorbantă concentrată în ingrediente active cu rolul de întindere şi diminuare a ridurilor. În afară de cele trei ingrediente de bază cu puternic efect antirid şi de lifting, gelul conţine şi vitamina E încapsulată, care acţionează ca un hidratant din interior, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii prin inhibarea peroxidării lipidelor".

Datorită conţinutului ridicat de LIFTONIN-XPRESS, acid hialuronic şi RiboxylTM, Serul Lift Instant formează pe suprafaţa pielii o peliculă cu efect de întindere imediată, vizibil după 1-5 minute şi menţinut până la 6 ore şi are o acţiune antirid intensă.

Nu în ultimul rând, gama LiftUp conţine şi un Lapte demachiant, gândit pentru a curăţa eficient zona sensibilă a ochilor şi a feţei, datorită formulei produsului care conţine ingrediente atent selecţionate pentru îndepărtarea machiajului normal şi chiar a celui waterproof", descrie compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb