Cotovelea a demisionat din ACIS pentru că este ignorat

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 1 martie 2011

Răzvan Cotovelea a demisionat din funcţia de director general adjunct al Autorităţii de Coordonare a Instrumentelor Structurale (ACIS), după 12 ani de activitate în negocierea şi coordonarea fondurilor europene, motivând că în ultima perioadă experienţa sa a fost ignorată. Domnia sa a explicat, citat de Mediafax: "Impresia mea este că de mai bine de un an şi ceva experienţa mea nu mai contează. În două cuvinte, după 12 ani şi 35 de miliarde de euro negociate constaţi că experienţa ta nu este băgată în sea-mă, că nu mai contează nici ce spui, nici dacă vrei să îndrumi Guvernul, să spui dacă face bine sau rău (...) Acum chiar nu mai contează ce experienţă ai sau ce ai făcut, dacă te laudă Comisia Europeană şi FMI. Am decis să plec, dacă nu mai are nimeni nevoie de mine".

Cotovelea a demisionat şi din poziţia de coordonator naţional adjunct al asistenţei financiare externe nerambursabile. Anterior, domnia sa a fost director general al ACIS, poziţie din care a negociat toate programele operaţionale structurale.

Întrebat dacă plecarea de la ACIS are legătură cu intenţia premierului de a lua în subordine directă activitatea de coordonare a fondurilor structurale, Cotovelea a negat că acesta ar fi motivul demisiei, adăugând însă că incertitudinea faţă de viitorul ACIS se înscrie printre lucrurile care l-au deranjat în ultima perioadă.

"Din punctul meu de vedere, mutarea ACIS este o soluţie, dar nu aşa. Trebuie o susţinere politică puternică", a completat Cotovelea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Numai un sistem institutional slab/bolnav/corupt/politizat la maxim,cu functionarii sai publici cu tot, nu poate asimila un expert cu CV-ului dnului Cotovelea.

    Va dati seama ca va urma... 

    ma gandeam ca dl.Premier a vorbit de curand despre depolitizarea functiei publice in Romania (aici fiind vorba despre o functie publica de conducere)

    :(((( 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb