Credit Europe Bank a introdus măsuri alternative de restructurare a creditelor

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 16 iunie 2009

Credit Europe Bank România a introdus, din iunie, măsuri alternative de restructurare a creditelor, pentru clienţii aflaţi în imposibilitate temporară de plată a ratelor la termenele scadente, a anunţat, luni, banca.

"Prin acest program ne propunem o abordare flexibilă a problemelor financiare cu care se confruntă unii dintre clienţii noştri. Împreună cu ei încercăm să găsim soluţii alternative pentru a-i ajuta să depăşească perioadele de impas la plata creditelor pe care le au în derulare", a declarat vice-preşedintele Credit Europe Bank România, Ömer Tetik.

Banca a dezvoltat mai multe metode de restructurare a creditelor, astfel încât să ofere o gamă largă de soluţii adaptate la problemele financiare reale ale clienţilor săi.

"Am luat în considerare atât majorarea perioadei de rambursare prin rescadenţare, cât şi reeşalonarea ratelor, oferind clienţilor aflaţi în dificultate de plată o perioadă de graţie parţială sau totală, după caz, de până la un an. De asemenea, oferim clienţilor noştri posibilitatea de a face conversia creditelor din moneda iniţială într-o altă monedă, precum şi alte soluţii de restructurare, personalizate în funcţie de necesităţi", a completat Ömer Tetik.

În analiza solicitărilor de restructurare a unui credit, banca va lua în considerare posibilităţile reale de rambursare de care dispune clientul în prezent. Imposibilitatea temporară de plată trebuie dovedită cu documente justificative ce vor fi prezentate de către client împreună cu cererea de restructurare.

Banca recomandă clienţilor să adreseze solicitările de restructurare înainte de agravarea problemelor lor financiare, astfel încât creditul să nu acumuleze restanţe

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb