CRISTIAN BODEA, SENATOR PNL: "România - paşalâc european"

I.S.
Politică / 28 iulie 2016

Senatorul PNL Cristian Bodea consideră că ţara noastră a fost transformată în paşalâc european, subliniind că autostrăzile ne-au fost interzise, porturile şi căile ferate se află în "putrefacţie", agricultura este ţinută în "subnutriţie", industria a fost transformată în "fier vechi", iar spitalele "ne omoară".

Senatorul Bodea a scris, pe Stiripesurse.ro: "Acum, ori «serviciile» sunt varză, ori marionetele lor sunt tâmpe, ori nu le mai pasă de părerea românilor. Pentru că e deja vizibilă din spaţiu funia albă cu care e ţesută Operaţiunea «România - paşalâc european». Hai să contabilizăm... Ne sunt interzise autostrăzile. Taromul, porturile şi căile ferate sunt în putrefacţie. Agricultura este ţinută in subnutriţie. Industria a fost transformată în fier vechi. Spitalele ne omoară. Şcoala e de formă. Tradiţiile dispar. Suntem ţinuţi la distanţă de fondurile europene. Ne-au fost impuşi conducători străini: paşă neamţ si bey franţuz. Clar destul?..."

Potrivit lui Bodea, această "operaţiune" s-a desfăşurat prin învăluire, infiltrare şi două lovituri de stat, iar prima "lovitură de stat" a fost în 2012, dată de Barroso si Comisia Europeană împotriva suveranităţii poporului român.

"Traian Băsescu a fost menţinut tartorul ţării, cu forţa, prin celebra listă data de Barroso lui Ponta şi prin «blocada fondurilor europene». A doua lovitură de stat a fost dată în 2014, de Iohannis şi PNL, împotriva Parlamentului. Agentul francez Julien Cioloş şi guvernul lui de «detaşaţi» au fost impuşi prin manifestaţii organizate si şantajarea liderilor Opoziţiei. Nemţii si-au atins scopul la prezidenţiale, anul acesta e zbaterea francezilor. Şi e disperare mare, dacă şi-au «descoperit» doi agenţi mari: «Juli» şi «Cloti». Dar, poate că bieţii de ei vor doar să îşi pregătească o ţară de rezervă, pentru când îi vor da musulmanii afară...", a mai scris senatorul Bodea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb