DAN BARNA, DESPRE NOUL VICEPREŞEDINTE ANAF, EMIL SĂMĂRTINEAN: "Este un om în care am încredere"

J.P.
Politică / 4 iunie 2021

"Este un om în care am încredere"

Vicepremierul Dan Barna a declarat, joi seară, că are încredere în noul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Emil Sămărtinean, deoarece "vine cu energie şi dorinţa de a schimba lucrurile" în această instituţie, conform Agerpres.

"Este un om în care eu, la momentul acesta, am încredere pentru că vine cu toată energia şi cu toată dorinţa de a schimba lucrurile. Sper să se integreze în sistem şi să obţină rezultate. (...) Este un om care are un CV care arată că de tânăr a muncit, s-a implicat în această zonă financiar-bancară, a fost consultant în domeniul respectiv. Am încredere în el", a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Potrivit copreşedintelui USR PLUS, nu poţi face reformă fără schimbări şi nici folosind aceiaşi oameni din sistem care au dovedit anumite "limitări".

"Ştiţi cum se spune tot timpul şi se reproşează clasei politice, celei vechi, că USR PLUS încă nu e acolo: domle, aveţi aceiaşi trei oameni, cinci oameni, îi rotiţi tot pe ăia, ne-am săturat, nu mai fac, sunt epuizaţi. În momentul în care (...) apare cineva din societatea reală, în care un tânăr care nu a lucrat în sistem este promovat în spaţiul public sau administrativ, domle, se prăbuşeşte pământul. Cum adică, promovaţi tineri; uite, nu are experienţă, nu a mai lucrat, nu a mai făcut. Păi ar trebui să ne alegem o direcţie, ori spunem pe ăştia îi avem, ăştia sunt, nu avem alţii şi nu ne mai mirăm de rezultate ori în momentul în care vii cu oameni tineri şi accepţi nişte pariuri, da, colegul meu Sămărtinean este un om pentru care noi ne-am asumat un pariu (...) Da, este un om care are un mandat de a obţine performanţă acolo. Dacă nu se va întâmpla lucrul acesta nu e nicio problemă, va fi înlocuit, dar ideea că folosim aceiaşi oameni din sistem care au dovedit de 30 de ani nişte limitări, ca să fiu elegant, este una cu care nu se pot schimba lucrurile. Nu poţi să faci reformă folosind fix aceleaşi opţiuni pe care le-ai avut până acum", a mai spus Dan Barna.

Emil Sămărtinean a fost numit miercuri în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. de ce mai plavane?

    iti va sterge din datorii si magariile comise de tine si nu numai???? 

    papagal flausat ce esti??? 

    de PNRR nu zici nimic? 

    cati bani ati platit sa va fie facut un simulacru de plan de catre firmele private de consultanta HOTULE????

    cat crezi ca te veoi bucura de imunitate parlamentara la infinit?????? 

    1. Intrucat ORBAN,nu avea un OSPATAR care sa serveasca la PARANGHELIILE organizate de el in Parlament,BARNA,drept multumire ca ORBAN a TRADAT PNL si le-a oferit celor de la USR cele mai banoase Ministere de unde sa mananca si gura lor o paine alba,ce sa gandit OCHI de PESTE. Ia sa ii fac eu cadou lui ORBAN un OSPATAR cu STAIF si iata l pe Emil SAMARITEAN,numit la ANAF,pentru ca atunci cand v-a veni cu TRABUCELE si LAGAVULINUL precum si cu ICRELE NEGRE la petrecerile lui ORBAN sa vina si cu un SACULET de EOROI pe care sa ii faca cadou lui ORBAN,ca trebuie sa puna si ORBAN la banca niste bani pentru zile negre ca destul a trait cu 1000 de lei pe luna si nu se cuvine ca Presedintele Camerei Deputatilor sa fie SARAC. Bravos Natiune.!

    Si uite asa USR-PLus se aliniaza vechilor partide. Mafia nu moare, se reinventeaza. Fara concursuri, fara nicio recomandare un coate goale ajunge in functii importate, ca de asa vrea partidul. Asta insemana MAFIE. Partidele din Romania sunt clanuri MAFIOTE care ocupa toate functiile cheie din institutii.

    revin cu intrebarea: ce face acest individ, BÂRNA? pentru ce il platim noi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb