DAN CĂRBUNARU: ''Guvernul nu va prelungi starea de alertă, iar aceasta va înceta mâine, la miezul nopţii''

G.U.
Politică / 7 martie 2022

Sursă foto: Guvernul României

Sursă foto: Guvernul României

Guvernul nu va prelungi starea de alertă, instituită pentru a gestiona pandemia de COVID-19, iar aceasta va înceta marţi, 8 martie, la miezul nopţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, conform Agerpres.

"Mâine (marţi, 8 martie - n.r.) este ultima zi în care rămâne activă starea de alertă, generată de nevoia de a gestiona pandemia de COVID-19. Sunt abilitat să vă comunic că va rămâne ultima zi. Guvernul nu va prelungi starea de alertă. Ca atare, mâine, la miezul nopţii, va expira starea de alertă în România. În privinţa situaţiilor privind formularul de localizare a pasagerului şi a certificatului verde, Ministerul Sănătăţii, în perioada imediat următoare, va clarifica reglementările privind cele două categorii de documente", a precizat Dan Cărbunaru, luni, la Palatul Victoria.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Las că vine starea de pre-razboi sau ce găsesc ei că sa tina totul în șah.

    Nu uitați să mergeți la munca sa nu se oprească economia! 

    si aveti in pregatire "starea de criza" .... ca asa va place voua sa conduceti.... din urgenta in alerta si din alerta in criza...

    de ce asta?  

    simplu: pentru ca nu stiti sa guvernati profesionist si normal si democratic!  

    voi traiti din stari de urgenta, pentru ca sub imperiul " urgentei" politicienilor le sunt "permise" cele mai tampite decizii (sub umbrela starii de necesitate).  

    dictatori la suflet si minte ce sunteti!  

    sunteti doar niste dictatori!  

    in conditii normale nu ati fi performat deloc! v-ati fi blocat si un miting de doar 10.000 de oameni v-ar fi dat jos de la putere.  

    SLABILOR! 

    p.s. apropo de " starea de criza" pe care o pregatiti legislativ in prezent... cum ramane cu segmentul ala in care arii de competenta ale MApN trec sub coordonare ....straina (NATO) ?!?  

    Asa v-au spus stapanii mai nou, sa imi transformati tara in camp de lupta? Si voi i-ati si ascultat, nu ?!?!?!?

    1. „Prin situaţie de criză în domeniul securităţii şi apărării naţionale se întelege situaţia în care societatea se confruntă cu mari dificultăţi generate de apariţia sau iminenţa apariţiei unuia sau mai multor incidente pe teritoriul naţional, la nivel regional sau internaţional, sau de ameninţări, riscuri sau vulnerabilităţi prin care sunt grav perturbate sau ameninţate condiţiile de viaţă, sănătate şi mediu, proprietatea, stabilitate politică, economică sau socială, ordinea publică, securitatea şi apărarea naţionala, precum şi alte valori constituţionale care impun adoptarea de măsuri de răspuns la criză, prin acţiune unitară a autorităţilor şi instituţiilor statului român, pentru înlaturarea cauzelor, gestionarea efectelor şi revenirea la starea de normalitate- prevede proiectul de lege"

      cititi va rog printre randuri si intelegeti ca intram sub auspiciile unei dictaturi militare.  

      cu aceasta ocazie eu va salut din mers .... nu de alta dar simpla exprimare a unei opinii pe un site se poate traduce prin inducerea unui mesaj destabilizator in societate si guvernul poate actiona prin orice mijloc legal pentru inlaturarea cauzelor ... din aceasta perspectiva , inca o data, recititi textul de mai sus extras din proiectul de lege!  

      Ultimele cuvinte ale mele aici, pana in primavara 2023 cand revin sunt acestea:  

      Romania va fi libera, Romania va fi autonoma cu adevarat, poporul roman isi va lua tara inapoi din mainile slugilor executante. 

      Traiasca Romania independenta, autonoma si puternica!  

      p.s. Notele mele anticipative se opresc (doar pentru moment, pana acesti sclavi ai stapanilor externi sunt eliminati - primavara 2023) aici caci acesti oameni prin legile formulate de ei nu vor mai permite libera exprimare. Si in baza capacitatii mele anticipative (care chiar exista si functioneaza) stiu ce va urma, de aceea chiar trebuie sa iau o pauza acum, caci e momentul pentru asa ceva.  

      Romani, sa nu aveti incredere in ei caci ei nu guverneaza pentru voi, ei guverneaza pentru executarea ordinelor stapanilor lor din afara Romaniei!  

      Dumnezeu sa protejeze Romania!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb