DĂNCILĂ CĂTRE MANDA: "Să spuneţi că nu puteţi câştiga alegerile cu o proastă nu vă face cinste"

A.I.
Politică / 12 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Actualizare - Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Klaus Iohannis că este un candidat cu "probleme penale" care trebuie să explice de ce a avut ghinionul să aibă şase case, anunţând că "nici nu se pune problema" să se retragă din cursa pentru prezidenţiale.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, spune că fiecare judeţ trebuie să obţină 50 plus unu din voturi în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale pentru ca acestea să poată să fie câştigate şi crede că fiecare coleg se va implica în această campanie electorală, informează News.ro.

"Astăzi am avut Comitet Executiv Naţional, un comitet executiv după primul tur al alegerilor prezidenţiale. Am analizat situaţia în fiecare judeţ şi bineînţeles strategia pe care o vom aborda pentru a avea rezultate foarte bune, respectiv câştigarea alegerilor prezidenţiale pe 24 noiembrie. În acest sens, fiecare judeţ trebuie se obţină 50 plus unu din voturi pentru a putea să atingem acest obiectiv", a declarat Dăncilă la finalul Comitetului Executiv al PSD.

"Eu sunt convinsă că fiecare coleg se va implica pentru că aşa simte şi pentru că aşa crede că le va fi mai bine românilor şi va fi mai bine pentru România. (...) Toată lumea are un obiectiv, importantă este media, dar obiectivul este pentru fiecare organizaţie 50 plus 1", a spus liderul PSD.

Viorica Dăncilă a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să vină în faţa românilor şi să explice modul cum a dobândit cele şase case.

"În momentul în care sunt totuşi şase case pe care le obţii prin meditaţii, cred că ar trebui să dea reţeta tuturor profesorilor din România pentru că e într-adevăr un lucru extraordinar şi faptul că nu poţi să justifici acest lucru, faptul că ai nişte fonduri pe care trebuie să le returnezi statului român şi nu le returnezi şi domnul Teodorovici poate da detalii mult mai multe legate de acest aspect, asta înseamnă că totuşi sunt nişte probleme pe care domnul Iohannis ar fi trebuit să le lămurească, să vină în spaţiul public, să vină în faţa televiziunilor să spună, aşa am putut să realizez acest obiectiv al meu, cele şase case, nu prin ghinion, ci prin ce muncă am obţinut cele şase. Poarte fi o reţetă pentru foarte mulţi români care îşi doresc şase case şi poate nu au niciuna", a mai declarat Dăncilă.

---

Actualizare - Viorica Dăncilă: "Colegii au fost nemulţumiţi de atitudinea domnului Guşă. S-a vorbit de o abordare obiectivă şi că în mijlocul nostru se regăsesc cei care se raportează la principiile social-democrate. În acest context a venit propunerea de excludere."

---

Actualizare - Florin Iordache: "Atât timp cât domnul Iohannis refuză dezbaterea, şansele doamnei Dăncilă de a câştiga sunt foarte mari."

---

Actualizare - Vicepreşedintele PSD, Gabriel Zetea a confirmat că a existat o dispută Dăncilă-Manda. De asemenea, el a precizat, la Antena 3, că Olguţa Vasilescu va rămâne şefă de campanie a prezidenţiabilului PSD.

---

Actualizare - Florin Iordache: "Ana Birchall a fost exclusă din PSD pentru că felul în care s-a poziţionat ca ministru al Justiţiei a adus deservicii partidului."

---

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall şi Cozmin Guşă au fost excluşi din PSD, în prima şedinţă a conducerii partidului de după alegerile prezidenţiale.

"Am hotărât excluderea din PSD a celor care au votat pentru învestirea Guvernului Orban, o decizie pe care am discutat-o în Comitetul Executiv Naţional anterior", a anunţat Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx.

Şedinţa a fost una cu scandal. La începutul discuţiilor, Viorica Dăncilă i-a reproşat lui Claudiu Manda că a spus că partidul pierde deoarece merge "cu o proastă".

Olguţa Vasilescu a spus că renunţă funcţia de şefă de campanie a lui Dăncilă după reproşurile acesteia, însă a revenit asupra deciziei.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. ar putea foarte bine sa stea vreo 6 luni acasa la el ca nu s-ar observa ca nu e la Cotroceni

    1. Inexistent va deveni partidul vostru de hoti,adicä psd-ul! A venit ziua judecätii pt raul pe care l-ati facut Romaniei in ultimii 75 de ani! PCR-FSN-PSD! Javre ordinare!

      E marca înregistrată pe Comandant și se refera la locația Cotroceni.

    Hai la scoala de la videle....

    omul a facut o declaratie realista..."mi-e imposibil sa cistig alegerile cu o proasta"....unde-i si care-i confuzia?

    1. La alegerile anterioare am investit o suta de euro ca să duc apa la votanți care strigau ca își baga o anumita componenta anatomica în obiectul de studiu al unui orelist și apostrofat de ce nu ii las eu sa voteze și le blochez accesul spre democrație. Ca as fi PSDist din ala înrăit era de la sine înțeles. După ce le am zis ca își dau seama de pe goagal cât de mult sunt atașat partidului m am oferit sa le vorbesc pentru a i calma fiindcă ziceai ca era ca în filmele din seria comisarul Moldovan și cu mâinile curate. Iar acum vine complexatul asta care vrea sa se profileze în psihologul națiunii. Cat poate sa fie de abject sa insulte o femeie, adică el ar câștiga alegerile, da vezi matale ca e prost materialu. Un badaran de joasa speță. Nici suficient de capabil sa aibă pretenții de leader la congres, însă destul de guraliv sa se manifeste ca un mojic...

      ete na, daca zice manda ca veorica e proasta e naspa, daca zicea iliescu ca e proasta era valabil. femeia este proasta, proasta noastra, dar proasta frate

      Da ii joaca pe democrați ca la Monopoly. APROPOS, Olguta nu e cumva șefa de campanie?

      Daca prin proasta intelegi inculta si agramata, asa este. Dar este sireata. Siretenia este o forma primitiva de inteligenta dar foarte eficienta cand ai de luat decizii pe baza a cateva (foarte putine) variabile (a se vedea Gigi Becali care a zis ca el a investit in nordul capitalei pentru ca a vazut ca si in alte capitale nordul era cel mai bogat si mai dezvoltat; primitiv argument, dar care i-a adus multe milioane). Veorica isi da seama ca nimeni, dar nimeni din PSD nu o va mai propune vreodata pentru vreo functie, asa ca isi joaca cartea celor 15 minute de celebritate. Concetatenii mei care au votat PSD cred ca, daca ar fi sa fie cinstiti cu ei insisi, ar trebui macar acum sa inteleaga pe cine pusese Liviu Dragnea in fruntea formala a tarii, ceea ce arata cata lipsa de respect avea PENTRU PROPRII LOR VOTANTI ,in primul rand.

      Apropos, sunt de drepata, dar mi-e rusine cu Orban care nu a ajuns acolo prin alegeri populare ci prin manevre in parlament. Iar de cand e presedinte PNL n-a stiut decat sa injure PSD-ul. Eu ma astept sa aleg pe cineva care are ceva de spus pentru tara asta , nu sa injure niste hoti PSD; ala nu-i leader , ala e latrau.

      ce înțelegeți prin dreapta? Sunteți patron, aveți orientări liberale sau va e teama ca sunteți furat? Toate la un loc sau separat nu înseamnă că vreodată veți știi cu adevărat cât de fair sunt cheltuiți banii într un sistem financiar mult prea sofisticat pentru inteligenta chiar și sclipitoare pe care bănuiesc a o poseda. Cu ce este mai curat domnul Treichl decât domnul Dragnea? Dacă primul jonglează cu miliardele de la contul adecvat banilor investiți de acționari prin coperfieldice masuri ajung în contul adecvat câștigului raportat prin declararea unor pierderi de 5 miliarde jumătate ajungând bancherul anului în 209 și cel de al doilea nu avegheat cu ochii lui Argus la 2 fatuce care au încasat sa zicem 550000 de Ron ajungând penalul anului, cu inteligenta dvs cum de nu v ați sesizat?

      Stimabile esti de dreapta cum sunt eu de stanga, Orban cu multe pacate ale lui, de cand cu

      motiunea si pana la zi este JOS PALARIA 

      "Stimabilul" chiar este de dreapta, dar zau ca nu are inregistrari video din 90 cand dormea

      prin Piata Universitatii si ragusea scandand tot ce se putea scanda impotriva criptocomunistilor al caror fidel reprezentant era onor (sau oror !) Ion Iliescu. Faptul ca il critic pe Orban nu inseamna ca nu sunt de dreapta, ci inseamna exsct ce am scris: n-a facut decat sa latre impotriva PSD. Inclusiv acum dupa ce este PM el mai gaseste de cuviinta sa dea cu bata in PSD, pentru motive mai mult sau.mai putin serioase. Serios ? Asta este ce vrem de la un lider ? Sa latre la opozitie ? Poate pt dvs este motiv de mandrie, pentru mine este motiv de jena.  

      Domnule "The Brute" , stiu ca sunteti un bun cunoscator al sistemului bancar , in particular al BCR. Cunosc si obsesia dvs cu dl Treichl-probabil justificata. Intr-adevar n-am cum sa stiu cat de fair sunt cheltuiti banii intr-un sistem, caci mi-ar trebui resursele si stiinta SRI-ului de a face acest lucru. Dar nu am nevoie de acest tip de supraveghere ca sa pun o rezolutie mentala de "hot" sau cinstit. Instrumentele mele , ca ale tuturor, sunt heuristice. Dar oamenii simpli, dintre care fac parte, au adesea putinta de a citi printre randuri. Cu subiectivismul de rigoare, asumat. Teama mi-ar fi de cei care, desi au.putinta, nu au si dorinta de a o face.

    și Olguta sare și răspunde întrebați ma pe mine. Din vremea clanurilor mafiote a anilor prohibiție virilitatea era cel mai important atuu pentru a te menține la putere. Și ce se vede pe pagina de facebook a fenomenal ului Manda de la Craiova.... Ca se definește tot cu ajutorul unei femei deșteaptă, frumoasa, inteligenta. Anul acesta nu se joaca Mirela dragostea mea ci Olguta deșteaptă mea.....WE HAVE FUN

    SLOGANUL 2019 pentru turul PIi. Draga Claudiu de la Craiova, felicitări deoarece ai egalat șansele la casele de pariuri și ai reușit sa atragi atenția internațională asupra scrutinului prezidențial. Muzica videoclipului o alegem This îs a Men s World.

    Raul facut de PSD:cresterea salariilor si pensiilor,plafonarea preturilor la gaze si energie electrica pt consumatorii casnici,cresterea economica recunoscuta de BM,FMI,BERD,indeplinirea cu succes a indatoririlor la conducerea Consiliului Europei,etc Aceasta o stiu cei ce vad si citesc, nu cei ce stau in strada.

    1. Adicatelea e rau sau bine cu pesedeii ? Nu stau in strada si sint total confuz. De aici trag concluzia ca nu vezi raul. Adicatelea inflatia neraportata corect, scaderea nivelului de trai de fapt. Dar te vad in tribuna aia buna, striga mai departe si lasa scrisul ca nu citeste nimeni ce scrii.

    Manda a indraznit sa-i spuna cezarului sa se mai uite inca odat' in oglinda, ca sa vada cu adevarat cine-i imparat.

    Vioraica cind vazu', neagra se facu si scoase fulgeru'. Na, ia de aicea bai manda ! Si se duse dreacului conducerea partidului.  

    Hoti, prostalai, mitici, lasi si ticalosi. Sa va vad, urgent, langa Dragnea, pe toti, gunoaielor !!!

    Să explici tu cum ai dat meditații la Matematică fără să știi aria cercului!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb