Deputatul PSD Ion Mocioalcă a trecut la Pro România

V.D.
Politică / 3 decembrie 2018

Ion Mocioalcă (Sursa foto: Twitter)

Ion Mocioalcă (Sursa foto: Twitter)

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedinte al PSD Caraş-Severin, a anunţat, astăzi, pe pagina sa de Facebook că după 24 de ani a ales să demisioneze din partid şi să se alăture Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Ion Mocioalcă anunţă, luni, că s-au împlinit 24 de ani de când s-a înscris în PSD şi a avut perioade cu "suişuri şi coborâşuri".

"Acum trei zile s-au împlinit 24 de ani de când am intrat în Partidul Social Democrat. O perioadă lungă de timp. În plan politic, în toată această perioadă, am avut parte de suişuri şi coborâşuri, de realizări şi eşecuri. În plan personal am avut şansa să cunosc oameni admirabili şi să leg multe prietenii. Au trecut 24 de ani şi am rămas loial valorilor în care am crezut şi în care cred cu tărie. Am intrat în PSD pentru că am crezut că locul României este alături de Europa şi SUA, că românii au dreptul la o viaţă decentă, la un sistem de educaţie care să le dea tinerilor şansa succesului în lumea globală, la un sistem de sănătate performant, la străzi şi autostrăzi care să conecteze România de economiile occidentale", a scris Mocioalcă.

După ce a expus mai multe momente trăite în cadrul partidului, Mocioalcă a scris că este umilitor fiecare CEx al partidului de guvernământ şi că înaintea fiecărei şedinţe el şi colegii săi se întreabă dacă vor fi "judecaţi".

"Este dezamăgitor, însă, ca acum, după toată această istorie comună, să constat că nu mai există niciun fel de respect pentru toate aceste eforturi. Mai ales din partea unor persoane care nu au fost alături de noi atunci când treceam prin cele mai cumplite momente. Este nedrept şi umilitor ca eu, asemenea unor alţi colegi ai mei din PSD, să aşteptăm fiecare CEX al partidului întrebându-ne dacă acela va fi momentul în care vom fi puşi în discuţie şi judecaţi de persoane care în marea lor majoritate nu au trăit în acest partid niciodată momentele de care am avut noi parte. Aceasta stare de fapt o consider umilitoare şi intolerabilă! Dar în politică înfrângerile sunt, câteodată, mai valoroase decât victoriile, iar victoriile pot fi calea către înfrângeri dramatice", a scris Mocioalcă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb