DevCon 2023: Peste 50 de voci cheie din Industria Tech se întâlnesc în Bucureşti

T.B.
Miscellanea / 10 octombrie 2023

DevCon 2023: Peste 50 de voci cheie din Industria Tech se întâlnesc în Bucureşti

DevCon, conferinţa dedicată profesioniştilor IT şi pasionaţilor de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie cu a 5-a ediţie ce va avea loc exclusiv fizic în Bucureşti, la NORD Events Center by Globalworth, se arată într-un comunicat al DevCon, remis redacţiei. Peste 2000 de participanţi sunt aşteptaţi să ia parte la această experienţă de învăţare şi networking, experienţă cu prilejul căreia se pot conecta direct cu peste 50 de campioni şi personalităţi de renume din domeniul tehnologic, conform sursei citate. Speakerii care îşi vor împărtăşi ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanţii unor companii precum Microsoft, Uber, RedHat, Moderne, Wix.com şi nu numai, se mai arată în comunicat. Subiectele principale care vor fi abordate în cele două zile de eveniment sunt Java, DevOps, IoT & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile şi QA Automation, informează DevCon.

Principalul obiectiv pe care conferinţa şi-l propune în acest an este acela de a oferi participanţilor un conţinut de calitate, dar şi de a crea un hub de tehnologie propice creării de conexiuni valoroase şi schimbului de idei inovatoare, potrivit sursei menţionate. Astfel, DevCon nu este doar o experienţă de învăţare şi networking, ci devine o sursă de inspiraţie şi motivare pentru cei pasionaţi de tehnologie, transmite sursa citată.

"DevCon este cea mai aşteptată conferinţă dedicată pasionaţilor de tehnologie şi profesioniştilor din domeniul IT din această toamnă. Ne bucurăm să anunţăm că pregătim cea de-a 5-a ediţie a conferinţei, un eveniment cu un conţinut tehnic avansat şi masterclasses, unde nimic nu se compară cu posibilitatea de networking atât cu speakerii internaţionali, cât şi cu cele mai renumite companii IT. Ne dorim ca pentru cei 2 000 de participanţi pe care îi aşteptăm să se alăture în cele două zile de eveniment să creăm un spaţiu de discuţii, de învăţare şi dezvoltare, prilej uriaş să poată construi relaţii cu profesionişti din piaţa locală şi internaţională." - Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon, se mai arată în comunicat.

În cadrul conferinţei vor fi prezenţi peste 50 de experţi din domeniul tehnologic, atât internaţionali, cât şi locali, informează DevCon. Aceştia vor vorbi despre tendinţele anului 2023 în materie de tehnologie, le vor împărtăşi participanţilor părerile lor valoroase şi, cel mai important, le vor oferi pasionaţilor de tehnologie o doză de inspiraţie. Aceştia sunt câţiva dintre speakerii internaţionali care vor urca timp de 2 zile pe scenă la DevCon, aşa cum se menţionează în comunicat:

Otavio Rodolfo Piske, Principal Software Engineer at RedHat

Tim te Beek, Staff Software Engineer at Moderne

Hila Fish, Senior DevOps Engineer at Wix.com

Egor Grishechko, Senior Software Engineer at Uber

Marco dal Pino, Technical Consultant at Microsoft.

Liderii din domeniul tehnologic oferă accesul participanţilor la conţinut tehnic avansat, susţinut prin sesiuni dedicate, studii de caz, sesiunii de codare live, dar şi prin prezentarea celor mai noi trenduri din domeniu, transmite sursa citată. Printre principalele subiecte care vor fi discutate regăsim, potrivit comunicatului: ,,Powering ChatGPT with your own data" pe scena de Data, AI & ML, ,,Guardians of the IoT Realm: Defending Against Evolving Cyber Threats" pe scena de IoT & Cybersecurity şi ,,Unleash the power of your applications with Micronaut and GraalVM" pe scena Java.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb