Diana Şoşoacă s-a umplut de SOS

SORIN ROŞCA STĂNESCU
Politică / 27 iulie 2022

SORIN ROŞCA STĂNESCU

Cariera unui om politic se sfârşeşte, atunci când nu mai are resurse pentru a-şi asigura un viitor. Resurse de credibilitate. Din această perspectivă, îmi permit să semnalez capătul de linie la care a ajuns Diana Şoşoacă. Cred că a trecut dincolo de punctul de ireversibilitate. Ultima dezvăluire o pune într-una dintre cele mai penibile situaţii ale existenţei sale publice. A aderat la un partid condus de un turnător. Cu acte în regulă. Un turnător al poliţiei politice. Pe numele său Gib Gabriel.

Fost ofiţer al Batalionului 28 vânători de munte. Recrutat ca turnător al poliţiei politice. Cu note informative, identificate ca atare în arhiva CNSAS. Şi-a turnat colegii. După decembrie 1989, a devenit ceea ce se numeşte un traseist politic. A fost mai întâi membru în Partidul Renaşterii României, apoi în Paridul Socialist, după care a fondat SOS. Unde, la rândul ei, s-a înscris Diana Şoşoacă. Cu acte în regulă. Anunţând public acest lucru.

Şeful de partid al Dianei Şoşoacă este un personaj extrem de interesant. Dincolo de statutul său de turnător. Sau de traseist. Este un om de stânga. Naţionalist şi suveranist de stânga. Ceea ce nu e tocmai rău. Atâta doar că sunt cam multe partide de acest fel, care nu fac altceva decât să fragmenteze frontul naţionalist şi suveranist. Dar domnul Gabriel face parte din comunitatea dacopaţilor. Adică a celor care, pe 28 noiembrie, în fiecare an, se deplasează pe platoul Sfinxului din Bucegi, pentru a observa cum se înalţă acolo "piramida energetică". În partidul condus de acesta a intrat cu inima deschisă Diana Şoşoacă.

Doamna Diana Şoşoacă este un intelectual şi un jurist. Se presupune că, atunci când face un pas atât de important în cariera ei politică, se informează în prealabil asupra persoanelor cu care se asociază. Având o personalitate accentuată, un temperament debordant şi cu un logos de invidiat, Diana Şoşoacă a intrat în politica mare cu mult entuziasm, cu un aplomb pe măsură şi, ar spune fanii ei, cu un idealism şi o naivitate specifice unui om de bună credinţă. Care vrea să mute munţii din loc. Am apărat-o atunci când a fost hărţuită de reprezentanţi majorităţii parlamentare, după ce ea însuşi i-a hărţuit. Am tăcut, nepunând-o la zid, atunci când a intrat în coliziune cu liderii AUR, din rândul cărora făcea şi ea parte, criticându-i public şi încercând să-i dea la o parte. Am sărit în apărarea ei, după ce, hăituită de o ziaristă din Italia, a avut unele derapaje. Dar acum ce aş mai putea să zic sau să fac eu pentru a o ajuta pe Diana Şoşoacă să iasă din SOS-ul în care singură s-a băgat? Oare nu a aflat pe nicio cale ceea ce până de curând nu a fost public, şi anume că s-a înhăitat cu cine nu trebuie? Oare după ce a aflat, acest personaj deloc timid nu a găsit resursele necesare pentru a reacţiona?

Poate că Diana Şoşoacă nu s-a compromis în mod iremediabil, atunci când a lansat aiureala cum că, dacă un copil este vaccinat anti-Covid, două generaţii nu vor mai putea procrea. Cum vine treaba cu a doua generaţie? De unde apare ea? Din neant? Dar acum o incriminează lipsa ei de reacţie. Rezultă că este parte a ceea ce societatea incriminează de atâţia ani. Adică ia partea poliţiei politice. A intrat în SOS până peste cap.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Respect dreptul fiecăruia de a alege, și Diana sosoaca a ales bine. Cu acest partid va ajunge în coșul de gunoi al politicii românești...... Acolo unde de fapt ii este locul.

    Partidul S.O.S România este mai mult decât un simplu partid. Este o mișcare antisistem, o mișcare cu mulți oameni civici, care au făcut până la acest moment ceva notabil pentru țară și pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, această mișcare îmbrăcând acum și o formă politică. Vă dă Partidul S.O.S România fiori reci pe șira spinării? Foarte bine! Cu noi este Dumnezeu!

    1. Moment trist si cu fiori reci pe șira spinării pentru AUR, i-a intrat SOS in nisa.

    Sorinele, noi vorbim despre "resurse de credibilitate, turnatorii,.... alea,.... alea" Hai ca nu mai e mult si Pamantul se intoarce cu susul in jos si bine face , ca prea am ajuns asa cum scrie la Biblie! Traim vremuri in care prostii ii denigreaza pe destepti, hotii ii arata cu degetul pe oamenii cinstiti, cei fara caracter ii batjocoresc pe oamenii cu bun simt, etc.

    "Doamna Diana Şoşoacă este un intelectual şi un jurist"

    Serios?! 

    Probabil se dorea a se spune : " 'ntelectuala si injurista"

    Ma rog, fiecare.... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb