DIICOT a destructurat o grupare specializată în trafic internaţional de droguri de risc

Elena Deacu
Anticorupţie / 23 mai 2015

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Bucureşti au ridicat 321 de grame de cocaină, 2.481 de comprimate ecstasy şi 400 de grame de cannabis, de la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic internaţional de droguri de risc.

Joi, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu cei de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii DIICOT - S.T. Bucuresti au organizat o acţiune, pentru destructurarea acestei grupări.

Astfel, poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict 4 dintre membrii grupării, în timp ce tranportau cu autoturismul 321 de grame de cocaină, în valoare de 13.000 de euro şi 2.481 de comprimate de ecstasy, în valoare de 25.000 de euro, care fuseseră recent introduse în ţară pe cale rutieră.

Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa unuia dintre cei în cauză, în Bucureşti, de unde au ridicat 400 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 2 comprimate XTC şi un gram de amfetamină.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi procurat drogurile din Olanda, le-ar fi introdus în ţară pentru a le comercializa, în special în Bucureşti.

Şase persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, din mun. Bucureşti, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Trei dintre aceste persoane au fost prezentate magistraţilor Tribunalului Bucureşti care au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri, deţinere de droguri de risc şi deţinere de droguri de mare risc.

La acţiune au participat şi jandarmi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb