Directorul CIA crede că China ia în considerare trimiterea de ajutoare letale Rusiei în răzoiul din Ucraina

S.B.
Internaţional / 26 februarie 2023

Directorul CIA crede că China ia în considerare trimiterea de ajutoare letale Rusiei în răzoiul din Ucraina

Directorul CIA consideră că autorităţile chineze iau în considerare trimiterea de ajutoare letale Rusiei în răzoiul din Ucraina, informează news.ro.

"Credem că liderii chinezi au în vedere furnizarea de echipamente letale", a declarat directorul CIA, William Burns, pentru CBS News.

"Totuşi, nu vedem că s-a luat încă o decizie finală şi nu vedem dovezi ale transporturilor reale de echipamente letale", a adăugat Burns.

CNN a raportat vineri că SUA deţine informaţii conform cărora guvernul chinez ia în considerare să ofere Rusiei drone şi muniţie pentru a fi folosite în războiul din Ucraina.

Opinia Cititorului ( 33 )

  1. Dar NATO nu sprijină Ukraina cu arme letale? Sau sunt de jucării? Și așa ușor operațiunea specială se transforma in al treilea război mondial și dacă cumva se apasă si butonul roșu, atunci ne paște și dispariția.

    1. Nu conteaza daca dispare viata de pe pamant. NATOISTII,vor fi multumiti ca au unvins rusia,Numai ca si ei vor muri ca PROSTII.!

      ASA ESTE , D-LE !!!!!! TOT ARMAMENTUL SI MUNITIA LOR , DE CARE E PLINA TOATA UCRAINA , '''''' NU SE PUNE !!!!!! SA MAI PRIMEASCA SI RUSII ARME LETALE , CUM SPUN EI !!!!!!!!!!! DUPA ZICALA : ''''''' CE TIE NU-TI PLACE , ALTUIA NU-I FACE ''''''' !!!!!!! VORBA E , CA LOR LE PLACE , DAR NU LE CONVINE SA PRIMEASCA SI ''''''' PARTEA CEALALTA ''''''' !!!!!!!! PESTE TOT AUZI LA TELEVIZOR : RUSIA A PROVOCAT UCRAINEI O AGRESIUNE NEPROVOCATA SI TOTAL NEDREAPTA ................. DUCETI-VA BAI , LA CULCARE CU PROPAGANDELE ASTEA DE NOTA 1 !!!!!!!!!!!!!! SANTETI BATUTI IN CAP , S-AU CE AVETI ??????????? VEDETI ?????? AU MINTEA SCURTA !!!!!!!!!!!!!! UITA , MITITEIII ................... CA ARMATA ''''''' SLAVEI - UCRAINII '''''''' A MACELARIT MII SI MII DE CIVILI DIN DONBASS , SI IN JUR DE 1.500.000 - 2.000.000 DE RUSOFONI DE ACOLO , AU FUGIT IN RUSIA NUMAI CU HAINELE DE PE EI , CA SA MAI SCAPE CU VIATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMERICANII BUNICUTULUI BIDEN , AU ZIS '''''''' CA NU E TREABA LOR !!!!!!! ''''''' ; CA NU STIU EI , CA SANT MICI !!!!!!!!!!!! EU , SANT MIC , NU STIU NIMIC !!!!!!!!!!!!! UCRAINIANUL TURBAT , A-SI FACE TREBA !!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR , DE 1 AN DE ZILE ''''''' ESTE TREABA LOR '''''''' !!!!!!!!!!!!!!!!! PARCA AU INNEBUNIT CU DECLARATIILE SI CU TIPETELE , FAC SPUME LA GURA ................. OCCIDENTALII , LA FEL !!!!!!!!!!!! ROMANII DE LA POSTURILE DE TELEVIZIUNE , MAI RAU CA EI !!!!!!!!!!!!!!!!! A TUNAT SI I-A ADUNAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NUMAI UNUL SI UNUL !!!!!!!!!!!!!!!! UNDE E DREPTATEA SI ADEVARUL ????????????? ACUMA , AU INCEPUT CU ALTA PROPAGANDA : CICA , RUSII I-AU ATACAT PE UCRAINIENI , IN 2014 , SI NU INVERS !!!!!!!!!!!! NU ................... CICA '''''''' SLAVA - UCRAINII '''''''', A FOST VICTIMA SI ATUNCI !!!!!!!!!!!!!!!!! ARMATA RUSA A LUI PUTIN , A OMORAT VREO 12.000 DE CIVILI RUSI , IN DONBASS .................. VEZI , CAND REPETI O MINCIUNA DE SUTE SI SUTE DE ORI , REUSESTI SA ZAPACESTI CAM PE TOATA LUMEA , SI LUMEA O SA AJUNGA SA CREADA , CE SPUI TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEDETI ???????? AM DREPTATE , CAND SPUN CA A TUNAT , SI I-A ADUNAT ?????????????? NUMAI OAMENI BUNI , PE LUMEA ASTA !!!!! SI DREPTI !!!!!!!! SI CINSTITI !!!!!!!!! SI , MAI ALES , IUBITORI DE ADEVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      acum toată presa ne spună ca în 2014 nu au atacat ucrainienii ci rusii asa o sa spună ucrainienii ca noi romanii am dragat canalul din delta noi suntem vinovații,grija mare sa nu ne trezim și noi cu niște bombe rătăcite cica de la"rusi"

      Deocamdata pica doar bombe de la troli, cica „patrioti romani” si ”oameni de bine” mancati de grija omului de rand din UE.

      Iarasi esti de serviciu?Mai schimba-ti si tu repertoriul,nu-i mai face troli pe cei care nu-i pupa undeva pe ucraineni!Vad ca de Romania nu-ti pasa doar cu rusii si ucrainenii esti in gura!

      indivizii ca atest "trol"rezist nu trebuie băgat în seama,de la m..e ciuma roșie,m..e Dragnea au trecut la slava ucraina,din 2019 pana acum au stat pe uscat fără bani fără pița si bere gratis prin piața victoriei fără ceva de relaxare,acum trebuie sa presteze ca au buzunarele goale,când ma gândesc ce ode făceau lui iohanis iar acum îi l înjură pe unde apuca poate în viitor....

    Elon Musk declara ca in 2014 in Ucraina a fost o lovitura de stat,

    regizata de USA prin Nuland cu 54 miliarde de dolari 

    1. avere = adevar?

      Ce interes ar avea aiuritul asta sa minta?In plus,SUA au acelasi scenariu in toate tarile in care isca razboi!Cumpara opozitia,isca razboi civil care mai apoi se externalizeaza!

      Daca e aiurit ai curaj sa te iei dupa sursele sau interpretarile lui?

    La Berlin au demonstrat 50 000 de oameni,

    ptr. pace si blocarea ajutorului de razboi Ucrainei 

    1. pana ajunsa povestea la tine crescu numarul de participanti la 50000?

      Te rog citeste presa germana,

      acolo scrie de 50 000 de participanti, 

      politia statala da 10 000 dar cu efective de peste 

      1 700 de politisti mobilizati

      Te rog nu te stradui atat de mult cu cititul printre randuri al presei germane.

      ABS: Police said that about 13,000 people took part in the rally at Berlin's iconic Brandenburg Gate, while organizers claimed that 50,000 people participated.

      Putem deci cu siguranta estima ca au fost peste 30-40 000 de persoane. 

      poti estima printre randuri cat doresti, ai dreptul la realitatea ta alternativa

      Ai ramas fara argumente si deja ai epuizat varianta cu IQ-ul, vezi ce scrie mai departe in manualul trolului

    Si daca trimit,care este problema,securistilor?Voi nu trimiteti?Ba din contra,ii mai obligati si pe altii sa o faca si sa-si taie creanga de sub picioare!Ati respins planul de pace al chinezilor in Ucraina,sa fim seriosi,a respins Biden,ati respins voi impreuna cu Kamala.In plus,chinezii stiu ce le pregatiti,isi gasesc si ei aliati,te faci frate cu dracu pana treci puntea!

    Foarte bine, asa e si corect! Adica, nazistii sa primeasca, iar rusii doar sa se uite?

    Pacea in Ucraina nu va putea fi impusa decat de catre China.

    Vesticii si rusii isi distrug vechile arme acolo. Deasemenea isi calibreaza noile armamentele si sisteme militare si isi verifica noile concepte si teorii de ducere a actiunilor militare de amploare in noile conditii tehnologice.  

    Ei sunt interesati de perpetuarea acestei situatii, pana la atingerea acestor scopuri, in ciuda marilor distrugeri si suferintelor cetatenilor Ucrainei.  

    Si aceasta situatie nu poate fi oprita decat de China.  

    Implicarea tehnicii militare a Chinei in Ucraina nu este de dorit.  

    Folosirea Ucrainei ca poligon de incercare a armamentelor lor si de catre chinezi ar reduce avantajul castigat deja de vestici in acest an, in privinta verificarii in teren si stabilirii eficientei noilor sisteme de arme si modalitati de actiune. Mai mult o confruntare a tennicii militare chineze cu cu tehnica vestica va determina concluzii ce pot duce in industria militara chineza la o adevarata revolutie, in conditiile in care China este inca in urma in acest domeniu.  

    In privinta Rusiei, cu toate sanctiunile aplicate, astazi nimeni nu are puterea economica capabila sa oblige Rusia sa se opreasca. Insa, Rusia fara economia Chinei nu poate functiona acum.

    Asa ca si vestul si Rusia vor face ce spun chinezii 

    China nu este un stat vasal Sua, deci nu'i pot controla politica externa, insa o ameninta zilnic inca mandatul lui Trump via Pompeo.

    Blinken spune ce ar fi spus si Pompeo. Politica externa a americanilor de subordonare a statelor ne-vasale este aceeasi indiferent de administratie. 

    1. Asa este iar pe tarile care nu le sunt sclave le distrug la propriu,devin ruine mai ceva ca in cutremurul din Turcia.La fel fac si cu tarile interpuse in conflictul lor precum Ucraina Siria,Irak,etc.Pe celelalte care cica le sunt aliate, le nenorocesc d.p.d.v economic,ecologic,etc.,in functie de propriile interese.Problema consta in faptul ca tot nu le este bine americanilor.Cum sa-ti fie bine cand faci numai rau?

      Ai uitat sa comenteze si Staty.

      Cat de idiot poti fi.

      Rusnacule, valea 

    china ar trebui sa ajute militar dramatic fara limite rusia pentru ca acestia sa cistige conventional ceea ce ar fi in avantajul tuturor , frontul trebuie spart si asta inseamna pagube mai mici civile si infrastructura plus eliminarea riscului nuclear

    1. mariuss, si tu esti de dincolo de mari si tari si iti testezi abilitatile la limba romana postand opinii pro-ruse?

      nu sint pro rus ci contra zelenski si apoi nu e de dorit lovituri nucleare , ucraina a pierdut din start ,ramine doar intrebarea citi mai trage dupa ea si in ce mod, nu stiu cine esti

      si pro roman probabil dar nu mai avem voie fiindca daca zicem ceva despre Ucraina sau Zelenski suntem considerati pro rusi.Slava Romaniei!

      Astfel s-ar apara si ei insisi fiindca ochii lacomi ai SUA sunt atintiti catre Taiwan.Se uita cu un ochi la malai si cu unul la tarate.

      de cand cu conflictul dintre rusii cei buni si parlitii astia de banderisti ucrani ne-am umplut de comentarii de la iubitori de Romania si de romani

      daca insa le pomenesti de crimele rusilor impotriva Romaniei si romanilor incep sa recite din carti sovietice

      Trăiască România dodoloaţă! 

      Probabil faci parte din vreun partid politic(indiferent de culoare,toti sunteti o apa si-un pamant),nu ai cum sa intelegi ce inseamna dragostea de tara,nu v-a invatat la scoala de partid iar despre cei sapte ani de acasa nici nu mai vorbesc.Duceti-va in Ucraina sau in Rusia sau in SUA, dupa preferinte,exista si oameni care isi iubesc tara chiar daca pare de domeniul stiintifico-fantasticului pentru voi!Sa va pregatiti psihic,tradatorilor,fiindca tot o sa auziti si o sa cititi comentarii pro Romania.Slava Romaniei!

      Ai dreptate, se aud si apar comentarii pro Romania, dar cam atat pentru ca iubirea asta de Romania se cam termina in fata tastaturii.

      Mai vedem.Intodeauna trebuie sa inceapa de undeva.Noi suntem oblogati sa fim globalisti, sa ignoram interesele nationale,altii au dreptul sa fie nationalinsti,inclusiv banditul asta de zelenski.Acum cu razboiul isi face toate mendrele ,tot ce n-a reusit Ucraina pana acum,reuseste acuma nimeni nu.le poate sta in cale fiindca intervin americanii!Nu ne putem lasa calcati chiar asa in picioare!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb