Discursul bumerang

Discursul bumerang

Dan Nicolaie
Ziarul BURSA #Sport / 23 octombrie

English Version

Dan Nicolaie

Gheorghe Hagi a fost un excepţional fotbalist, este un bun antrenor şi (din nefericire pentru el) un orator modest. Adesea s-a spus că lumea nu ar trebui să se împiedice atât de mult de felul cum vorbeşte şi să fie mai atentă la ceea ce realizează antrenorul-investitor. Lumea poate să se împiedice sau nu de discursul lui Hagi, problema este că monologurile sale au început să-i pună chiar lui piedică.

În ultimele luni patronul Farului Constanţa s-a plâns de problemele legate de investiţii, de faptul că nu mai face faţă financiar (evident că nimeni nu pune la îndoială problemele), că trebuie să-l ajute şi alţi afacerişti sau chiar statul, că echipa nu poate mai mult. Cum repetiţia e mama învăţăturii, elevii lui Hagi au prins din zbor mesajul şi au început să se comporte ca atare: ca nişte fotbalişti la o echipă mică, asaltată de probleme de tot felul, aflaţi cu gândul în altă parte. Mai mult, mesajul a dat aripi şi adversarilor, care şi-au pierdut o mare parte din respectul pentru echipa condusă cu mână de fier de fostul mare fotbalist.

Farul a fost umilită în ultima etapă în Giuleşti şi s-a afundat în subsolul clasamentului. Hagi pare făcut KO, iar la asta au contribuit din plin mesajele sale, care s-au comportat ca un bumerang scăpat de sub control şi care s-a întors împotriva celui care l-a lansat.

Vorbele zboară, dar uneori trebuie să fim atenţi şi la direcţia de deplasare a acestora. Uneori pot provoca daune unde ne aşteptăm mai puţin.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Fotbalistul hagi e trecutul, in prezent e doar idiotul hagi, tot ce a facut dupa ce a terminat cu fotbalul arata a tot genul de escrocherii, ca antrenor e habarnist pur, la fel ca si barbugiul piturca, dar cooperativa de pe vremuri a mers si in fotbal, cum merge acum la cantotaj, apoi facut academie si a infiintat echipa viitor, trambulina pentru transferuri de jucatori tineri nulitati spoiti cu aranjare de campionate, arbitrii, etc, se stie reteta, bomboana pe coliva fiu-sau yanis, un idiot complet fara colturi, dar deh, tac-su l-a vandut orcui a picat de fraier cu numele de hagi, nu si cu talentul care nu exista, s-au dumirit ei dupa aia.

    Va continua sa se faca de ras sustinut in continuare de cooperativa fotbalului prezent, burleanu, becali, dragomir chibitul, gino care- l-a pitit pe criminal prin italia si altii care vin din urma, sa vedem care va fi favoritul lui ciolacul, ca burleanu, o alta nulitate ca om dar un escroc expert, a fost pus de monta. 

    De aceea nu mai vad fotbal niciunde de 25 de ani, pt ca nu exista, ce se vede pe teren este doar o chilotareala pentru fraieri, clasamentele sunt aranjate fix de la inceputul sezonului.  

    Iar campionatul se da la licitatie nu pe teren, care da mai mult si tine tot sezonul.

    Hagi - un subiect frumos pentru trecut (o legenda), azi un subiect de glume proaste pentru prezent (o hahalera). 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb