Discuţii aprinse între fostul şi actualul ministru al Transporturilor

F. A.
Politică / 22 noiembrie 2013

Deputatul PNL Relu Fenechiu şi ministrul PNL al Transporturilor, Ramona Mănescu, s-au acuzat reciproc la Comisiile reunite de industrii şi servicii din Parlament, pe tema finanţării legate de coridoarele europene de transport, informează sursele de presă.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, cu referire la programul european "Connection Europe Facility", că, în cadrul mandatului domniei sale, s-a insistat ca porţile de intrare şi ieşire din Europa să fie şi în România.

Relu Fenechiu a adăugat că nu înţelege de ce nu am putut convinge Comisia Europeană că este nevoie de o reţea care să fie de la Est la Vest în România.

Ramona Mănescu a ţinut să precizeze că ceea ce a omis Relu Fenechiu să spună este că negocierile de la Tallin au fost făcute chiar de el, când era ministru.

Domnia sa a ţinut să îi răspundă deputatului PNL şi pe tema proiectului autostrăzii Est-Vest, arătând că proiectul autostrăzii Târgu Mureş- Iaşi nu a fost preluat de Ministerul Transporturilor.

Actualul ministru al Transporturilor a precizat că, în luna aprilie, a fost aprobată trecerea acestui proiect la Ministerul Transporturilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. "De la instalarea în urmă cu cateva luni ca ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu a fost bombardată cu o mulţime de sesizări la adresa directorului general al CFR Călători, Valentin Dorobanţu.

    Sesizările au venit atât din rândul ceferiştilor, dar şi de la mai multe instituţii publice, cum ar fi Consiliul Concurenţei, Camera Deputaţilor ori Senatul României. Reclamaţiile au vizat în special managementul catastrofal practicat de Valentin Dorobanţu, retribuit cu peste 9000 de euro lunar. 

    Acesta este acuzat că vrea să falimenteze compania CFR Călători și că face jocurile operatorilor privaţi de transport persoane.

    Până acum, însă, Ramona Mănescu nu a dispus nicio măsură concretă pentru stoparea jafului regizat de Dorobanţu" 

    1. DOROBANTU VALENTIN , PARASUTAT PESTE NOAPTE MANAGER PRIVAT LA CFR CALATORI CU UN SALARIU DE APROXIMATIV 400 MILIOANE DE LEI VECHI LUNAR, NUMIT DE FENECHIU, UNUL CONDAMNAT LA CINCI ANI CU EXECUTATRE DE O PRIMA INSTANTA , EL, ADICA DOROBANTU, INTELEGAND , CA ATUNCI CAND AJUNGI IMPARAT TREBUIE SA "PRADUIESTI " TOT , REPEDE SI IN GASCA , IN GASCA SI CU SPECIALISTA IN ACHIZITII "IN TOTALITATE LEGALE"

      NU ARE ROST SA DEZVOLTAM AICI CE A "MANARIT" ACEASTA GASCA IN PERIOADA , IANUARIE-NOIEMBRIE 2013, SUNT SUTE DE MILIOANE DE EURO LA MIJLOC , ESTE PROBLEMA EXCLUSIVA A DNA SI DIICOT , DAR ACESTA GASCA TREBUIE SA PLATEASCA SI NE DORIM SA NU SCAPE NIMENI... 

      CONTROALELE TRIMISE LA CFR CALATORI SUNT DEGEABA , CA SA NU SPUNEM IN "FAMILIE" TOTUL DAR ABSOLUT TOTUL ESTE DE OCHII LUMII CUM SE MAI SPUNE, ADICA GASCA SI-A ARANJAT SA FIE BINE , DAR, VOR RASPUNDE SI CEI DIN CORPUL DE CONTROL ACOLO UNDE TREBUIE . 

      AJUNGE CU BATAIA DE JOC . 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb